Direktlänk till inlägg 18 juli 2007

Bra dag

Av bizzab - 18 juli 2007 13:36

Sitter här i stugan och är så fruktansvärt uttråkad. Här har det spelats kort, så att fingrarna blör

Vad brukar ni göra på semstern? Idag ska vi träffa prästen det blir väll okej, sedan ska vi åka till Forsakarfallet och titta hur det ser ut där. Det blir väll helt okej det med.

Har spelat lite schack men är fruktasvärt dålig på det, jag är en sådan fruktansvärt dålig förlorare. Det kvittar vad vi än spelar, är det kortspel, dataspel, minigolf så blir jag vansinnig av att förlora. Det har gått så långt att Peter inte ens vill spela med mig. Hur ska jag försöka att ändra på det beteendet tro? Har ingen aning. 

Ja ja nu ska vi snart  äta korv med mos, mumsfilibabba. 

Lite nytt om CC-ROCK, recenserades i Sweden Rockmagazine och fick 8 av 10 poäng. Vilket är jättebra betyg, jag tycker det är jätteskoj att det går så bra för dem. De som spelar i bandet, spelar ju bara för skoj skull. Är ju lite partisk i detta fallet med cc-rock, då min blivande man spelar gitarr i bandet. Tycker att ni som läser min blogg, ska göra ett besök på deras hemsida www.cc-rock.net. Lyssna för musiken är verkligen bra. 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se