Direktlänk till inlägg 19 juli 2007

Inväntan på lördag.

Av bizzab - 19 juli 2007 12:39

Ja då är det bara att invänta  lördag, var igår och gick Forsakar leden, det var jättevackert. Vi ska viga oss vid det första fallet, och det kommer bli jättebra.

Skrev mitt tal som jag ska säga till Peter, efter att ringarna har bytts. Oh vad jag ser framemot lördagen. Det som är roligt är att mamma, pappa, svärmor ska komma ner, även mina syskon kommer att åka ner. Det känns bra.

Min mammma och pappa har lämnat in mina hundar på en kennel idag, det är så svårt så tur att de gjorde det, för jag hade inte kunnat göra det. Har det svårt att lämna hundarna och saknar dem något helt otroligt mycket. Därav längtar jag tills måndag då jag får hämta hem mina små. Tycker att nästan var och varannan männsika på campingen har hund. Kelade om en 10 veckors cockerspanielvalp igår. Oh vad valpar är härliga, deras små valpmagar.

Idag är det molnigt och solen lyser bara igenom lite, lite. men det är kallt. 

Hej hopp 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se