Direktlänk till inlägg 21 juli 2007

Idag blir jag fru.Lundin

Av bizzab - 21 juli 2007 08:18

Då är dagen här som jag blir fru Lundin. Kl 17.00 gifter vi oss nere vid Forsakar, efter 14 år som förlovade blir jag då fru. Stressat blir det för kl 11 ska vi gå på ridskoleavslutning för den stora tjejen och äntligen får vi träffa henne igen. Det känns så bra, sedan blir det stressigt för vi har nästan 7 mil att köra bara för att göra oss iordning för vigseln, sedan är det lugnt, men vädergudarna är inte på våran sida, då det ösregnar och vigseln ska vara ute, men det löser sig alltid. Ha det gött Linda

 
ANNONS
 
Ruth

Ruth

21 juli 2007 09:12

Ett stort GRATTIS på eran stora dag ! Hoppas att molnen skingras och att ni får en härlig dag att minnas, kramar i massor !
Hoppas på några bilder i bloggen från den stora lyckan.

http://bernamis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se