Direktlänk till inlägg 24 juli 2007

Tråkig dag

Av bizzab - 24 juli 2007 23:29

Idag har det inte hänt något roligt, har stort sett bara varit hemma. Igår var jag och hämtade mina hundar ifrån hundkenneln, det är så skönt att ha hundarna hemma igen. Det var en riktigt fint ställe, rent och fint. 900 kr för 5 dagar, vilket inte var så dyrt tycker jag.

Annars under denna dag har jag stort sett städat och tvättat, fy vad tråkigt det är, men skönt när det är över. På fredag är det dags att börja arbeta igen,har nästan ångest för det. Visst ska man vara glad över att man har ett arbete, men vill verkligen inte börja igen. Har blivit ombedd att gå över och jobba på ett annat ställe då det inte fanns någon som kunde turerna, men sedan går jag tillbaks till mitt gamla jobb. Känns lite som om att bli omkring kastad.

Nä god natt iallihopa nu går jag o lägger mig. Känns lite meningslöst att bara sitta och skriva massa svamel. 

 
ANNONS
 
Ruth

Ruth

25 juli 2007 12:03

Förstår att det känns motigt att lubba till arbetet igen, det känns ju inte som att man har haft semester. Att tillfälligt byta uppgifter på sitt jobb kan ju också kännas lite roligt och förtroendeingivande. Du skall se att det känns rätt ok när du väl kommer dit.
Kramiz

http://bernamis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se