Direktlänk till inlägg 25 juli 2007

Äntligen kommit igång

Av bizzab - 25 juli 2007 23:42

Oh var äntligen och styrketränade idag. Gjort ett uppehåll under semestern och det var så härligt att äntligen köra igång på allvar. Jösses vad det kommer kännas gott i varje muskel

Drog mig lite för att åka o träna, har blivit lite lat nu, men när man väll kom igång kan man inte förstå varför man har gjort ett uppehåll.

Mina hundar är otroligt trötta, vet inte riktigt vad som är med dem. Ligger mest ingen direkt aktion idem. 

Hade tänkt lägga upp en bild på bröllopet, men de ligger i laptopen så det gick inte. 

Ha det gött orkar inte för tillfället att blogga men läser andras bloggar gör jag. 

 
ANNONS
 
Cina

Cina

26 juli 2007 09:54

Hoppas du ej har träningsvärk idag.
Hoppas att du hittar en resa till solen!
Kramen//Cina

http://heavenladyn.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se