Direktlänk till inlägg 29 juli 2007

Spy spy spy

Av bizzab - 29 juli 2007 22:18

Hallå då var det dags igen. 

Vad har hänt här då?

Har kommit på varför mina hundar varit så slöa och inte sig lika. De har kennelhosta, fy vad det är jobbigt. Rottisen hostar hela tiden och kräks, tur att hon iallafall äter och dricker normalt, riktigt jobbigt att höra hur hon hostar hela tiden. Hoppas att det snart är över för henne.

Har nu jobbat denna helgen som varit och det har varit fullt upp, har inte hunnit ta någon matuppehåll som vi har, utan ätit ett äpple mellan besöken. Det var riktigt trevligt att vara tillbaka, men längtar nu tills på fredag är då ledig helgen som kommer.

Igår var det cruising i stan, som varnligt så hade de tur med vädret. Tänk vad det drar ut folk på gatorna. Det är faktiskt riktigt trevligt.Synd bara att de ska kasta glas som går sönder på gator och trottoarer. Tur är att inte alla beter sig så men det finns alltid folk som beter sig illa. Tycker att det är så omoget så det är inte sant.


 
ANNONS
 
Ruth

Ruth

30 juli 2007 09:28

Uff uff, så hundarna har trillat dit på kennelhostan, den går som en löpeld just nu. Har haft det en gång på hundarna för något år sedan, veterinären rekommenderade att inhandla *Noskapin* mot rethosta och det hjälper. Risken är att dom kan få lunginflammation. Nu blir det att hålla sig borta från andra hundar ett bra tag framöver. Tycker synd om dom fyrfota.

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

30 juli 2007 21:11

Men usch då det var inte kul att höra att dom har kennelhosta. Inte så lätt att vara djur och ha hosta....det vet man ju själv hur det är att ha...

http://heavenladyn.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se