Alla inlägg under juli 2007

Av bizzab - 12 juli 2007 10:22

Vaknar på morgonen, är laddad till att börja packa. Ska handla lite inför kommande stugliv (åker som sagt på lördag): Vad har hänt då?

Jo den blivande mannen, har så ont i halsen så att han kan knappt prata än mindre äta. Halsmandlarna är stora som köttbullar i halsen på stackarn. Tur är så ringer han till vårdcentralen och turen är på vår sida de har en tid kl 14.00 idag. PUH. Mina misstankar är halsfluss. Det är något jag inte vill ha, brukar ofta få det och det är så tråkigt. 

Nu ska jag gå och försöka göra iordning lite i hemmet, tvätta upp massor med kläder. Tänk att tvätta går an, stryka går an men det med att hänga in i garderober är bara för tråkigt.  

ANNONS
Av bizzab - 12 juli 2007 00:44

Sitter här när jag borde sova, men är inte trött.

Skulle kunna se en film, men vet inte vilken. Komedi eller skräck finns inget där emellan. Alla i huset ligger och sover, men inte jag. Min sida av sängen är redan ockuperad av hundarna som snarkar i högan ro.
Jag borde vara trött, men inte då. Så kan det vara ibland. 

Nä jag får ta och sätta mig och läsa en bok eller något.


ANNONS
Av bizzab - 11 juli 2007 21:56

Väl hemkommen från kalaset. Oh vilka goda kakor min syster hade bakat. Det var mazariner, bullar, en mjuk kaka med chokladkrisp i, sockerkaka, chokladmuffins och hallongrottor. Ja jag ska inte sticka under stolen och säga att jag åt av alla sorter. Tårta var det med och det var marängtårta med jordgubbar på. Nu efter känner jag att det blev förmycket av det söta och jag blev smått illamående. Varför var jag tvungen att smaka påå alla kakor? Jag lär mig tydligen inte någon gång. Tur att det är bara på kalas som det blir så här.  Fördelen är att nu vill man inte se något sött på flera veckor känns det som.

Värken i mina handleder har inte gett med sig utan kommer med jämna mellanrum. F*n vad det är tråkigt. Får försöka igen och se om varmt vatten kan hjälpa, men det tror jag inte.

Det som gjort mig ledsen idag är att min favorit klocka har gått sönder, gråter verkligen blod känns det som. Låset har gått sönder så jag kan inte använda den. Får lämna in den så den lagas. Har använt den varje dag sedan jag fick den. Känns så tomt utan den.

Även detta har gjort mig ledsen idag  mammas och pappas hund , mamma till min ena hund som blir 15 år i agusti börjar bli bra skralpig. Orkar inte så mycket längre, det har märkts mera tydligt de senaste dagarna. Ligger mest  och orkar inte gå så mycket. Har även hosta som våran tidigare hund hade, vilket sedan visade sig vara metastaser i lungorna. 15 år är en hög ålder för hundar, men det är alltid lika svårt när man märker av åldern.

Nä nu ska jag gå ut med mina hundar,de sitter och väntar på mig.


Av bizzab - 11 juli 2007 14:26

Vaknar på morgonen av att jag har värk i mina handleder och fingerleder känns som om någon sticker in 1000 nålar rakt in. Detta gör att jag har väldig värk och det tar på mitt humör, blir både irriterad och arg. Vill inte ha ont. Finns det förresten någon som vill ha ont?

Ska börja packa inför kommande semester, på lördag bär det av för 1 vecka stugliv. Hoppas att det går bättre att sova i stuga än i husvagn. Är ingen campingmänniska, hatar verkligen campinglivet, men men vad gör man inte för familjen. Ser i och för sig fram emot det men. Alltid finns det en men med. Tycker ni som läser min blogg om att campa? Hur campar ni då? Stuga, husvagn eller rent av tälta kanske. Det blir en prövning då mina hundar ska inte åka med på semestern utan mina föräldrar tar dem. Brukar aldrig lämna iväg mina hundar, utan de brukar följa med dit vi ska.

Vi (jag och min blivande man) äger en husvagn men den har vi nyttjat på över 4 år, utan den står bara uppställd och samlar mossa.

Vad händer annars under denna onsdag: Ska upp till min syster då hennes yngsta son Viktor fyller 8 år idag. Grattis Viktor och hoppas att du får en bra dag, Alltid är det gott med lite kakor, tårta och kaffe. 

På fredag är det den 13 och då blir det liten skräckfilmskväll i mitt hus. Älskar skräckfilmer, och är det fredag den 13 så blir det även att se på filmerna Fredag den 13. Vilket är givet tycker jag,

Ha det gott  

Av bizzab - 10 juli 2007 21:36

Sitter och är uttråkad, vill inte se på tv, har varit hos min syster på nybakade vanlijbullar. Dom var verkligen goda, tack så mycket. Mina hundar ligger och sover så lungt vid mina fötter.

Sitter här och funderar lite på allt möjligt..Varför ska vissa personer drabbas hårdare i livet än andra med tråkigheter? Varför är jag aldrig nöjd med mitt utseende? Kvittar vad jag än gör så är jag aldrig nöjd. Med min träning går det si och så,, känns som jag har tagit lite sommarlov därifrån, vilket inte är bra. Min önskan är att få stora muskler, tycker det ser otroligt bra ut.  

Är inte mycket för dikter men det finns en som har fastnat i mitt huvud som jag tycker mycket om. Den är skriven av Per Lagerkvist och går så här:

Min ångest är som en risig skog, där blodiga fåglar skrika stoltare ödemark finner du nog, men det kvittar mig nu lika! Jag sitter och glor under torra träd och lyss till de hesa skriken. Jag ligger snart still under tomma träd och ruttnar bland fågelliken. 

Av bizzab - 10 juli 2007 17:59

Trots sen uppgång i morse (kl10.30) så har jag fått mycket uträttat. Dagen började med att allt som rör bröllopet  (präst, bokning av stuga och stället vi ska viga oss) kollades upp så att det stämmer. Äntligen tittar solen fram, ute på min baksida fotar jag ett rådjur som står strax utanför min trädgård. 

Fotografera är ett av mina intressen, tycker om att gå ut i naturen för att ta kort. Flera timmar passerar men vad det är kul. 

Läser sedan på min mail att min arbetskamrats son har omkommit i en bilolycka, 23 år gamal. Mina tankar finns hos henne och hennes familj idag. Vad livet kan vara orättsvis, tänk vilka tvärskast livet kan ta.Till min arbetskamrat: jag tänker på er och ta vara på er. Fy vad det måste vara svårt att mista sitt barn, måste vara varje förälders värsta mardröm. 

Vad har hänt annars: jo varit och handlat hästprylar för över 1000 kr under dagen, mycket dyrt intresse och hobby men värt varenda krona. Bolaget har också känat ett par hundrakronor på mig idag ett ställe som jag annars väldigt sällan är inne på.  

Tänk jag var och tittade på gardiner men finner inget som passar min smak. Vill ha vita gardiner med svart i, men de som finns passar inte mig alls. Tänk om man vore lite händig och kunde sy, det är min ena svaga sida kan inte använda en symaskin. Hur svårt kan det vara?  blir bara arg och förbannad för det är så tråkigt.  

Nu ska jag gå och dricka en kopp kaffe för att sedan gå ut och klippa gräsmattan. Ha det gott  

Av bizzab - 9 juli 2007 16:12

Jaha då så var det måndag igen, fy vad en vecka går fort. Ute hällregnar det och det är så tråkigt.När ska solen titta fram kan man undra? Fortsätter det så här får man allt börja leta efter en restresa i agusti. Vann en resecheck förra året så det blir till att nyttja den.

Ska nu åka iväg och köpa nya ridbyxor till min stora tös, hon ska iväg på ridläger och hon vill ha nya byxor. Tänk att jag är en sådan hönsmamma, den stora tösen på 11 år ska på ridläger i 1 vecka och jag börjar bli orolig. Ja tycker att det jätteroligt för henne men för en mammas hjärta känns det svårt. Tänk att inte få träffa sin dotter på över 1 hela vecka. Hon är inget nervös. Hoppas nu att det blir bra för henne. Man får tänka att de lär sig mycket.

Ska under kvällen fortsätta att se på vännerserien, hann bara plöja igenom 3 av filmerna igår.

Från det ena till det andra: Satt och funderade på detta med mitt kommande bröllop. Har valt att ta ett litet bröllop, men många undrar varför? Jag svarar då jag har haft en familj med barn sedan 11 år tillbaka sitter inte lyckan i hur stort bröllopet är, utan vad som är viktigast för oss som ska viga oss. Hade som första tanke att ingen skulle få reda på det men sedan blev det till de som stod oss närmast. Men sedan vill många att det ska vara större angående om fest.. Men vi som ska viga vill ju inte ha något stort.

Ett litet ordspråk: En komiker är en man som gör roliga saker, en stor komiker är en man som gör saker roliga.

Av bizzab - 8 juli 2007 15:34

Vaknar kl 10.30 och ute ösregnar det. Fy vilket tråkigt väder, vad ska man då hitta på?

Jo det blev till att putsa av fönstren och byta gardiner inne i barnens rum. Det blev kanon bra.
Vad händer annars under dagen?  Inget blir en filmdag i dag ska sätta mig  i soffan och titta på  serien  Vänner,  passar  utmärkt idag.  Har städat och fejat  i  2 hela dagar. Peter ska iväg och lägga gitarrer på den nya låten så det blir bara jag och barnen. Får göra det till en mysig dag framför tv,n. Visst är det skönt att bara ta en dag och sitta och slappa framför tv:n. 

Hundarna får ta sig en semester dag idag med. De börjar bli gamla de med, Är så valpsugen så det är inte sant. Nästa hund som kommer in i detta hem är en flatcoated retriver. Har börjat att smått titta in olika kennlar och fastnat för en. Är en helt ny ras för mig (inte ägt någon) har nu en rottweiler och en tibetanks spaniel. 

Ordspårk: Den late han bar ihjäl sig.  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se