Alla inlägg under juli 2007

Av bizzab - 7 juli 2007 20:00

Äntligen klar med mitt tv-rum, fint som snus blev det.

Ute har det regnat hela dagen, fy vad det är tråkigt. Har haft en vecka semester och ingen sol som tittat fram. Skit sak samma, huvudsaken är att inte behöva ställa någon klocka utan få vakna när man väl vaknar.

Hundarna är defentivt inte sugna på att få gå ut och träna, tittar snett på en med en blick som om man inte vore klok.

Ja ska nu börja med tacos vilket har blivit barnens favorit mat.

Ett ordspråk Bättre fly än illa fäkta. 

ANNONS
Av bizzab - 6 juli 2007 19:56

Var på Ikea igår och inhandlade nya möbler, idag skulle jag då byta ut det gamla och in med det nya. Jösses när jag väl började så ledde det ena till det andra. Men fint kommer det att bli i mitt tv-rum.

Vad har hänt annars under dagen?

Jo min blivande man var med i radion då de har släppt sin skiva runt omkring i världen. Vad heter då detta band? Jo cc-rock. Annars under dagen har jag som sagt bara röjt inne i tvrummet.

Hej hopp tänk om man kunde ta ett dopp 

ANNONS
Av bizzab - 5 juli 2007 13:15

Idag är man på jakt efter ytterligare en bröllopspresent. Den ständiga frågan som återkommer är vad önskar ni er? Ja vad önskar man sig? Visst finns det många saker men som bröllopspresent? Får åka till Ikea för att spana in.

Vad händer annars under dagen?

Massor av förberedelser inför mitt kommande bröllop, ska stå brud den 21/7 den senaste veckan har det gått mycket tid till klänning,tiara, skor mm. Tänk att det kan vara så mycket som ska ordnas. Nu återstår bara att prästen ska ringa återigen. Bröllopet ska vara utomhus och ske när vi är på semester.

Väl hemkommen från Ikea (himelriket för mig) hör jag hur min plånbok skriker lite. Allt som allt gjorde jag slut på 4500 kr men det var det värt. 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se