Direktlänk till inlägg 16 augusti 2007

Då så var man igång....

Av bizzab - 16 augusti 2007 14:32

Då så var man igång med en diet som ska vara ett par veckor, det ska bli riktigt skoj och jag är så laddad. Har ju kommit ur form och nu ska jag börja

ladda upp inför ett springlopp jag ska göra nästa år. Nu ska det allt börjas att tränas och öka konditionen allt vad jag kan, Skönt att det finns personer som vill hjälpa och stötta en. Det som just nu känns jobbigt är att det är första dagen och det tar ett tag innan man kommit in i rutnerna.

Vad händer annars: jo nu ska jag åka iväg och jobba, känns ganska surt. Hade velat vara lite mera ledig men men.. När man väl kommer till jobbet så är det helt ok. Jobbar hela helgen som kommer fördelen är att jag är ledig på måndag när barnen börjar skolan.

Nä nu ska jag ta och åka iväg. Hädanefter en gång i månaden ska jag uppdatera i bloggen hur det går med min diet och min träning. Bloggen får bli en slags träningsdagbok. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linnéa

16 augusti 2007 16:13

heej ja dalton är lite speciel han gör inte än flugga förnämd han älskar saker! ha det gött Linnéa

 
Cina

Cina

16 augusti 2007 22:06

Lycka till säger jag till dig....du kommer att klara det!
Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se