Direktlänk till inlägg 17 augusti 2007

Musik.

Av bizzab - 17 augusti 2007 11:04

Sitter här och känner att lugnet kommer. Lyssnar nu på Cradel Of Filth, tycker

att de är helt underbara. Vilken musik. Vad jag lyssnar på annars ja jag lyssnar på en blandad kompott: men förutom Cradel Of Filth, Slipknot (har deras S in tatuerat på armen), Messugha och CC-ROCK. Detta lyssnar jag på när jag är på detta humöret, är jag där emot nedåt så lyssnar jag på 

Radiohead och de är bara bäst, som låtar som fade out, creep helt underbara låtar.  

Ja vad händer annars: jo jag ska snart iväg och jobba kväll idag med, det går bra. Fast helst skulle jag vilja återgå och jobba nätter, finns ingen bättre. Det är en så skön känsla när kl är 07.00 och man ska rapportera över till dagpersonalen som sitter jättetrötta och en annana får åka hem o lägga sig.  Vilken underbar känsla. Ska jobba dag ett par år till sedan blir nätter, vi får se vart. Dag passar nu när jag läser till distrikta så det är ju bra att arbeta inom det man läser till.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se