Direktlänk till inlägg 17 augusti 2007

Äntlgen hemma.

Av bizzab - 17 augusti 2007 23:09

Äntligen har man slutat arbetet, vad skönt det är när man väl kommer hem.

Ikväll var det inte så lugnt som det var igår, utan hann inte ens sätta mig ner en enda gång. Det känns i fötter och ben ska jag nog erkänna. Nu blir det att försöka komma till sängs är en dag i morgon med, börjar kl 7.

Angående min diet så går det bra, en semestervikarie som slutade idag bjöd på tårta men jag var strång och tog ingen bit, men den såg väldigt god ut.

På måndag blir träning på morgonen när barnen är i skolan, det ska bli helt underbart.

Nä god natt  

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se