Direktlänk till inlägg 18 augusti 2007

Då så var det gjort.

Av bizzab - 18 augusti 2007 19:29

Har idag anmält mig till att börja i en vuxengrupp och lära mig att rida igen. Har inte suttit på en hästrygg på över 15 år, så lite ringrostig kommer jag att vara. Sedan jag fått barn så har jag nästan varit rädd för dessa vackra varelser, självklart har jag varit med mina döttrar i stallet. På det viset har rädslan försvunnit och jag har haft en känsla om att få börja igen, så idag så anmälde jag mig.  Får väll se hur det går, jag kanske ångrar mig direkt jag kommit upp på hästryggen men hoppas inte det. Vi får se hur det går.

Usch vad jag hatar när barnen är osams över godis, funderar starkt på att sluta med detta förbannade lördagsgodiset, men det är ju i och för sig den enda gången i veckan barnen äter godis, så det är ju bra. En sak som var svår idag var när de skulle äta tacos oh vad det såg gott ut , men enligt min diet så får jag allt låta bli, det gick men jösses vad det var svårt.

Idag på jobbet så gick jag in i träningsrummet och tränade lite, det var faktiskt riktigt gött det med.

Hej hopp  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se