Direktlänk till inlägg 21 augusti 2007

träningsvärk.

Av bizzab - 21 augusti 2007 20:28

Vaknade inatt att det började göra ont i armarna, träningsvärk. Kännt det

hela dagen idag, så går det när man skiter i att stretcha efter man har tränat. Jaja får göra det nästa gång, annars i mitt liv har det varit lugnt och skönt. Tränade igår: gick 60 minuter och styrketränade i 60 min, det var helt ok. Min diet går det också bra med, men jag känner mig fortfarande hungrig mellan åt, men det är bara att fortsätta att pimpla i sig vatten. Får väll se ska väga mig om 2 månader så får vi se om det gett något resultat, vet att jag redan innan jag började med dietern gått ner 20 kg så det blir spännande.

I morgon börjar då min skola, det ska bli roligt att få träffa alla igen, fast sedan går det ett tag till för jag läser bara på halvfart så man ses ju inte mer än 1 gång per månad. 

Sitter och funderar varför bloggar jag för? Finns det någon mening med detta eller är det bara ett ytterligare tidsfördriv i min redan nu jäktade vardag? Vet inte hur jag ska göra, kanske sluta att blogga lägga det på is ett tag. Jag får fundera på det ett tag. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se