Direktlänk till inlägg 28 augusti 2007

hej hej

Av bizzab - 28 augusti 2007 20:42

Hinner skriva och sitta lite vid datorn och bara slö surfa. Här händer det saker hela tiden, verkar som om inte mitt dygn räcker till.

Dieten går bra och varit o tränat idag, känns alltid gott efteråt. Skolan har dragit igång, Nu är det färdigt med de lata dagarna där man inte behövde se över hur dagen skulle fördelas. Ibland undrar jag vad jag håller på med. en typisk dag för mig ser ut så här (hundarnas promenader är inte med räknade)

05.30 upp göra sig iordning

06.00 väcka barnen, göra den minste i ordning, bädda sängar menas de äter frukost,  

06.30 lämna barnen på dagis/fritids

07.00 - 16.30 arbete

17.00 hämta barnen

sedan äta kvällsmat, läxor med barnen

sedan är kl 20.00 den minste lägger sig de stora får vara uppe till 20.30 nu sätter jag mig med mitt skolarbete fram till kl 23.00 dags att göra sig i ordning för sängen. Däremellan gäller det hundrastning o träning. tur är jobbar jag kvällar ibland då jag åker till gymmet tidigt på morgonen.

Ser inte så pressat ut men det är det, kanske därför jag får ångest mellan åt. Då den kommer mest på kvällarna när jag ska sova.

Oh fick idag besök på jobbet av min kompis nilla som fått en lite söt son, oh vad man blir sugen på en liten till, men jag ska inte ha mera barn räcker med 3. Hej hopp 

 
ANNONS
 
gulligagumman

gulligagumman

29 augusti 2007 06:04

Jag har haft det som du oxå och det är jättetufft. Kan jag trösta dig med att aäga att det blir lite lättare ju äldre dom blir?
Kram

http://gulligagumman.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se