Direktlänk till inlägg 30 augusti 2007

Livet.

Av bizzab - 30 augusti 2007 21:06

Vissa männsikor får ett långt liv, vissa får bara leva en bråkdel av sitt liv. Varför?? Är livet utstakat för var och en eller är det ödet som styr hur länge man får leva? Det är inte rättvist, när en människa står i livets början och inom en minut rycks livet ifrån en. Varför? 

Inom mig känns en tyngd jag vill trösta, önskar jag kunde göra mera, men vad??

Livet är som en skör tråd, det vill inte mycket till för att tråden ska gå av. 

Tänk om man kunde lära sig att njuta mera av dagen som är och inte skjuta mycket till morgondagen, vem vet vad som händer. Livet är en gåva och man ska nog vårda sitt liv. Många tankar far i mitt huvud, kramar mina barn för de är hos mig. 

MIn kära vän jag önskar jag kunde hjälpa dig med din sorg, göra det lättare för dig, men jag kan bara finnas för dig. När jag tänker på er så tåras mina ögon, det är svårt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se