Alla inlägg under augusti 2007

Av bizzab - 15 augusti 2007 13:48

Idag är jag irriterad och förbannad. Vaknar av att telefon ringer kl 08 på morgonen, telefonförsäljare. Jag förstår att det är deras jobb och de måste sköta det, men kl 08 kändes lite för mycket idag. Min lediga dag har gått upp kl 05,30 måndag och tisdag. så det var inte så roligt att vakna o inte kunna somna om.  Sedan kom jag på att  jag skulle ringa ett samtal om en sak som inte stämde och fick då verkligen stå på mig då felet var på deras sida. Det gick bra de tog på sig felet sedan, det var tur det.

Finns mycket idag tydligen som irriterar mig, vet inte varför för jag brukar försöka att inte visa när jag är arg, sätter upp en glad fasad då jag tycker att det är min ensak om jag är irriterad. Men tydligen kan jag inte det idag.

Ute är det skitväder, men det är väll för att jag är ledig idag, kommer säkert vara jättevackert väder till helgen när jag jobbar. Fattas bara det...


ANNONS
Av bizzab - 14 augusti 2007 22:08

Tänk att nu känns det att hösten är antågande. Fy för den vad det är kallt och rått ute. På måndag börjar redan skolan för barnen, tänk att deras sommarlov redan är slut.

Hej hopp nu var det stopp 

ANNONS
Av bizzab - 13 augusti 2007 22:48

Tänk att folk kan tycka att dessa vackra varelser är äckliga. Jag kan inte förstå

det, jag anser att de är rätt så charmiga. Denna spindel finns på min altan på baksidan (+7 stycken till) skulle aldrig falla mig in att ta bort dessa vackra spindlars nät, finns uppe i hörnet och vid ett par stolpar. De kommer fram på kvällarna och jag kan sitta och titta på dem länge. Idag såg jag när de fångade ett byte, tänk vad det går fort när de väver sitt nät runt bytet eller när de spinner nya trådar. Vad de är flitiga, synd att min man inte tycker likadant. Han bara hatar spindlar och tvestjärtar, det kan jag heller inte förstå. Det finns bara ett djur som jag bara hatar och det är löss. Fy vad de är vidriga. Jag förösker mångt om mycket att rädda dessa spindlar från att bli ihjäl trampade. Varför ska man trampa ihjäl dessa varelser. Tänk om man skulle få se en riktig goliatspindel, de är stora.  

Av bizzab - 12 augusti 2007 12:42

Sitter här och är lite sliten idag känner jag. Var ute igår, tanken var inte det från första början. Vi åkte in till stan då det var karneval och det var jättekul,

mitt i smeten bor en som vi känner och när vi gick förbi där satt de ute och drack lite vin. Givetvis kom frågan om vi vill ha lite och inte tackar man nej till ett glas vin, om det nu hade stannat vid ett glas., men nej då. Det blev en hel del vin men trevligt hade vi. Det blev sent som attans, så därav sitter jag nu trött och lite bakfull (måste erkännas), men kul som attans hade vi. Givetvis kom gitarren fram men det var verkligen ingen skön sång som sjöng, då ingen kan sjunga. Så nu ska jag snart koppla upp hundarna och gå en riktigt skön långpromenad, jag, gubben, kristoffer och hundarna ska bli riktigt gott.

Hej så länge 

Av bizzab - 11 augusti 2007 17:43

JA vad kommer att hända??

Jo det är fest i staden så det blir att åka in dit en sväng, kommer säkert att bli roligt. Annars hela dagen har "gubben" stor röjt i ena rummet. Var lite mycket att ha 2 datorer upp stående så nu får ena dottern ta den ena datorn, Så nu har alla barnen varsin dator och vi står ändå med flera datorer som vi inte vet vad vi ska göra av med. Att barnen har varsin dator tycker jag är bra, då det är mycket i skolan som ska skrivas på dator, så är det bra att de har varsin. 

Var hos vetrinären med den ena hunden igår, när jag kommer hem så tittade jag över mina andra hundar och vad finner jag då? JAg trodde först att det var en fästing på rottisen och ska precis till att plocka den men se det var det inte. Det är en knöl som är blodfylld, och stenhård. Direkt gick tankarna på att det liknar den cancerknölen min cocker dog av. Får avvakta och se om den går ner gör den inte det blir det vetrinären igen. Oh det får inte vara cancer, vet inte vad jag gör då. Kan inte just nu förlika mig  med tanken att mista någon av mina hundar. Låter kanske sjukt för vissa. men mina hundar är inte så gamla. Ibland kommer tanken varför skaffar man sig djur, det är så svårt när den dagen kommer då man måste säga farväl. Fast den kärlek och vänskap man får av sina djur överväger allt. Ja ja nu ska vi åka ha en bra lördagskväll. 

Av bizzab - 10 augusti 2007 16:57

Hade tid hos vetrinären idag för min tibbes mamma. Hon har hostat så ett par dagar. Hon hade växande hjärta och lite vätska i sina lungor. Fick medicin som hon ska äta nu för att sedan komma tillbaks till för en ny kontrollröntgen.

Det känns lite lättande att veta vad det är för någon slags hosta hon har. Visst hon är ingen valp längre, utan hela 15 år, så visst tar tiden ut sin rätt. Nu ska vi bara ta vara på den tid vi har med henne och hoppas att det blir många trevliga år tillsammans.  

Av bizzab - 10 augusti 2007 00:37

Sitter här och mår så dåligt. Mitt inre känns som om det ska äta upp mig

inifrån och ut, varför?? Hjärtat slår som om det ska banka sig i genom bröstkorgen, pulsen känns som om den skenar inne i kroppen. Varför varför varför ska det bli så här? Försökte förklara för min man att jag mår dåligt just nu, men det gick inte. Inanför mina ögonlock bränns tårarna som vill fram, vet att de kommer sedan när jag lagt mig ner. Helt utan någon anledning kom denna ångest. Har ont i magen,  jag mår illa vill kräkas men jag vet att det blir inte bättre. Just nu är livet svårt. Jag hatar mig själv, mitt utseende, finns inget som är vackert på mig. Just nu i detta ögonblick hatar jag mig själv. Varför kom detta nu, jag som har haft en sådan bra dag. 


Av bizzab - 9 augusti 2007 14:23

Jaha då sitter man framför datorn igen. Att sitta framför datorn är ett tidsfördriv. Ska snart börja med middagen och det finns inget som är så

tråkigt som laga mat, men som sagt det är ett måste. Idag blir det korvstroganoff ingen höjdar mat men men. Tur att man inte jobbar som kock utan man har valt ett yrke som man trivs med. Tänk vad denna sommar har flygit förbi, snart drar skolan igång igen och jag kommer inte få så mycket tid till att sitta och slö surfa framför datorn. Arbetar 100 % samtidigt som jag studerar 50%. Tiden kommer att bara rinna förbi, tur att man inte har praktik detta halvåret som kommer, samtidigt som det är tur att det arbete jag har är varierade tider, vissa dagar arbetar jag kvällar, har då hela dagen till studier i stället. Vet att när nästa sommar kommer, är jag så trött och semestern kommer som ett väntat och glatt brev på posten.

Mår idag annars bättre är inte riktigt lika trött utan orkar sitta uppe. Ute skiner solen och fåglarna kvittar så härligt i mitt äppleträd, i mitt körsbärsträd håller skatorna på för fullt. Nä nu är det dags för att börja med maten. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se