Alla inlägg under augusti 2007

Av bizzab - 8 augusti 2007 20:17

Är fortfarande lika trött som igår, vill verkligen inte vara sjuk.

Vad har hänt annars under dagen? Jo det har äntligen ÅSKAT oh vad jag tycker om när det åskar. Finns inget mera underbarare än när det åskar, det är så härligt. Annars så har jag absolut inte gjort något mera än skådat blixtrar. Jo jag fotograferade ett rådjur som gick precis utanför i min trädgård. Vilka vackra djur det ar- Det finns 2 djur som verkligen fångat mitt intresse och som jag pratar och värnar om och det är vit hajar och vargar. 

Nä nu är det dags för att krypa ner i sängen en stund till.

Än så länge så tycker mina hundar om att inte träna allt för flitigt utan ligger bredvid mig i sängen. Aktiverar dem med att gömma godis än så länge i huset. 

ANNONS
Av bizzab - 7 augusti 2007 17:08

Fy f*n fick gå hem från jobbet idag pga att jag har feber, ont i halsen och förkyld. Ute skiner solen och det enda jag gjort idag är att ha legat i sängen

och sovit. Hur tråkigt är inte det på en skala 1-10 självklart 10. Så fort jag sitter upp snurrar det i skallen på mig som om jag vore ordentligt bakfull. Det är så typiskt så det är inte sant. Nä nu blir det dags att lägga sig igen för att sova en stund till. 

ANNONS
Av bizzab - 6 augusti 2007 14:26

Tänk vad tiden går, skrev den 2/8 om mamman till min tibbe att hon blev 15 år.

Imorgon har hon fått tid hos vet. för att undersöka vad hennes hosta beror på. Alla som har eller haft hund vet att 15 år är en högaktningsvärd ålder.

Lägger upp en bild på 15 åringen som är agen igår i Uddevalla, kallt var det men som sagt det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. 

Av bizzab - 4 augusti 2007 22:34

Denna bilden tycker jag säger allt, hur svårt det är att ta ett farväl. Den som inte vet, men det är min dotter som ännu en gång säger farväl till en trogen kamrat, nu kommer det gå ytterligare ett år innan de ses igen. Har vi nu turen så följer han med oss hem nästa höst.

Adios amigo

Av bizzab - 4 augusti 2007 22:27

Sitter här och lyssnar på adios amigo med Jim Reeves. Tänker tillbaks på avslutningen på ridlägret och hur fint det var. Tänk att en låt kan förknippas så med saker. Lyssnar sedan på Journey med faithfull hur fin är inte den låten, får riktigt gåshud över armarna.

Idag har det varit så fint väder så det är helt otroligt, suttit hela dagen ute i solen. Får ta vara på det fina vädret, nu när hela min semester är redan slut. 

Av bizzab - 1 augusti 2007 17:31

Lite tankar..

Är så trött idag så jag tror jag spyr, har arbetat varje dag sedan fredags, blir inte ledig före fredag. Mycket att göra på jobbet men men...

Idag ska vi får besök då gäller det att hålla sig lite trevlig ändå, men det är ju svårt när man är så trött som jag är idag. Får försöka göra ett försök.

Är lite orolig min tibbes mamma, hon är gammal blir hela 15  år i morgon,Grattis lilla gulle mopp, hon har sådan hosta. Påminner om sådan hosta min sheltie hade, vilket visade sig sedan vara metastaser i lungorna. Fast hos tibben tror jag att det är hjärtsvikt, hon kommer nog inte leva så länge till. Ska ta och ringa till vet. nu men det är så svårt då man nästan redan vet svaret. Blir så ledsen, hon har funnits i våra liv nu i 15 år. Man vill inte att hon ska lida men det är ändå så svårt. Blir så ledsen när jag tänker på det, är rädd att nu också ska åka på kennelhostan. Tror inte hon skulle reda upp detta.

Hej så länge 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se