Direktlänk till inlägg 21 september 2007

Rolig kväll.

Av bizzab - 21 september 2007 22:08

Då så har jag varit och sett på Jonas Gardells senaste show, det var andra gången detta året jag såg på han. Tycker mycket om honom, men många tycker att han är förmycket, men jag har alltid tyckt att han är rolig. Just denna showen "varför gråter mormor" är för rolig. Vi som var och tittade skulle gå ut och äta men jag valde att åka hem istället.

Dieten hur mycket har jag då gått ner? -20 kg visade vågen idag, skulle inte väga mig men kunde inte motstå idag, så upp på vågen bar det med kläder och jacka, trevligt. Det sporrade mig ännu mera, tänk då vad 4 veckor till kan göra. Har ni bestämt mig att det blir dieten i 4 veckor till, hoppas att det blir lika mycket till. Vi får se hur det går med vågen. Imorgon blir det styrka att träna kl 10.15, härligt! Ha en skön helg 

 
ANNONS
 
Gisan

Gisan

22 september 2007 10:40

20 kg på fyra veckor??? Hur har det gått till??? Imponerande!!! Kramar...

http://gisan.blogg.se

 
Ingen bild

Linda

22 september 2007 11:05

JAg äter inget annat än det min tränare har satt mig på och sedan så tränar jag mellan 4-5 pass i veckan + styrketräning. Fettet bränns JIPPI

 
Cina

Cina

22 september 2007 22:06

OJ det var mycket på 4 veckor.....se till så det inte går för fort bara så att du går o blir sjuk!
Men du är jätte duktig!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

22 september 2007 22:38

Nu så har jag inte gått ner 20 kg på 4 veckor utan 5 veckor. Så det är 4 kg i veckan jag har tappat

http://h

 
Gisan

Gisan

23 september 2007 12:06

Jag är djupt imponerad!!!

http://gisan.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se