Direktlänk till inlägg 22 september 2007

FIn kommentar.

Av bizzab - 22 september 2007 11:05

Fick en så fin kommentar av min man idag. När han kramade mig på morgonen sa han att snart finns det inte mycket kvar av dig, tänk vad det värmde mycket. Det känns som allt jag lägger ner i min träning för att forma kroppen nu blir bekräftat. Jag själv ser inte vad som händer på min kropp, känner mig som jag gjorde innan.

Äntligen börjar mina nyckelben bli riktigt synliga, det är ett mått jag går på. Tycker det är så vackert när nyckelbenen riktigt sticker ut, och äntligen börjar mina att göra det med. Folk börjar äntligen kommentera och min kropp säger att jag börjar krympa ihop. Jag blir så glad inombords, för det är inte alltid så lätt att hålla sig strikt till dieten, men detta sporrar mig ännu mera. Återkommer under kvällen är så glad.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se