Direktlänk till inlägg 22 september 2007

lördags kväll

Av bizzab - 22 september 2007 19:15

Då så var lördagen här och allt idag har flytit på. Allt har varit toppen. Är så glad och lycklig idag. Livet verkligen leker känns det som, sitter här vid köksbordet med laptopen och skriver, gubben sitter vid datastudion och spelar gitarr, lillkillen sitter vid tv,n mellantjejen är ute i trädgården och leker, den stora tjejen är med en kompis hos hennes farmor. Rätt tyst och skönt det enda ljudet som är runt omkring mig är diskmaskinen och hundarna som äter sin mat. Ibland är tystnaden så härlig, ingen som tjatar, tankarna kommer och går i ens huvud. Tankar som inte behöver läggas någon större vikt vid, utan som kan släppas rakt av. 

Sitter och funderar på hur jag ska lägga upp fotograferingen imorgon, har lovat en arbetskamrat att ta kort på hennes hund. Vi ska vara ute, ska nog ta några fina spring kort tror jag. Synd att han inte ska apportera något för då hade det varit kanon. Min egen lilla tibbe ska på återbesök nästa vecka hoppas att värdena är bra denna gången.   

Läste en bra  bok igår "vi som inte sa hora", den var rätt ok, fast rätt lätt läst. Annars är jag mycket för att läsa fakta böcker från andra världskriget. I sommar har jag inte varit på en enda flyguppvisning, synd.

ha en härlig lördagskväll med mycket mys, förresten ska det vara myskväll varje kväll. 

 
ANNONS
 
tussegumman

tussegumman

23 september 2007 12:04

Vill önska dig en fortsatt skön helg/Kram Tussegumman

http://tussegumman.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se