Direktlänk till inlägg 1 oktober 2007

Äntligen klar.

Av bizzab - 1 oktober 2007 22:22

Då så var uppgiften om strokepatienter klar, oh vad det fanns mycket att skriva om, och mycket som man ville ta med, men det var bara till att förkorta ner. Nu är den iväg skickad så nu är det bara att invänta svaret. Anmält mig till vårterminen har jag gjort, vad det känns skönt.

Har i kväll varit iväg o tränat, gösses vilket gott skratt jag fick, min syster följde med och skulle prova. Hon hängde bra med men sedan var det en rörelse som hon absolut inte kunde hon började att skratta och givetvis var jag tvungen till att börja skratta. Men som de säger ett gott skratt förlänger livet.

Idag har jag börjat att äta mat, ätit 6 måltider idag, trodde att jag skulle spy varje gång jag tuggade,men maten har jag fått behålla, så det var ju bra. Saken är den att jag fick väldigt ont i magen, men det klart magen och tarmarna har inte fått arbeta något nämnvärt de senaste 7 veckorna. Tänk vad ett salladsblad kan smaka bra. 

Har ångest inför morgondagen, känns inte bra. Önskar att den dagen redan var förbi eller rättare sagt denna veckan vore förbi. Känns tungt och jobbigt. Har inte gjort något fel, men ändå tar man åt sig saker som sårar en fast man inte ska det. Det känns hemskt, det denna männsika har gjort och imorgon måste jag möta denna person. F*n vill inte mår illa bara jag tänker på det, kommer garanterat inte kunna sova inatt utan känna denna förbannade ångest som river inombords en. Vill inte ha ångest, vill må bra, då mitt liv förövrigt är på topp. 

Nu ska jag gå in i duschen ha det gott

 
ANNONS
 
Ingen bild

Zkrivaren

1 oktober 2007 23:38

Tack Linda.
Det är omöjligt att vantrivas med dig och alla trevliga bloggare här. Fler bilder på hunden kommer imorgon.

Hoppas att natten o morgondagen blir ångestfria. Har själv lite.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se