Direktlänk till inlägg 5 oktober 2007

Lite historier.

Av bizzab - 5 oktober 2007 18:41

Jon bodde på en ö. Varje gång han körde över bron till och från fastlandet sa han: - Jag heter Jon och kör över bron.

En lördagskväll åkte Jon in till fastlandet för att gå på dans och för att hitta en kvinna över natten. Det dröjde inte länge förrän han hade träffat en dam som han dansade med och som följde med honom hem. När dom körde över över bron sa Jon: - Jag heter Jon och kör över bron.

Väl hemma hamnade dom snart i säng, men kvinnan sa: - Jag har min dåliga vecka, men det finns ett hål till.

Jon tyckte att det lät som en bra idé, så dom satte igång. Efteråt var båda nöjda och damen bad om att få bli hemskjutsad. På bron sa Jon som vanligt:

-Jag heter Jon och kör över bron.

Då svarade hon:

- Jag heter Kjell och är utklädd ikväll.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Två tjejer hade varit ute och röjt hela fredagsnatten. På vägen hem blev dom kissnödiga och eftersom dom passerade en kyrkogård smög dom in där, satte sig bakom en sten. Den ena tjejen sa:

- Inget toapapper... jag torkar mig med trosorna.

Sagt och gjort, sen kastade hon iväg dom.

Den andra tjejen, som hade köpt nya dyra spetstrosor, ville inte göra likadant utan tog en blomsterkvast ur närmsta vas och drog ett drag.

Nästa dag ringer deras pojkvänner till varandra:

- Va fan har dom varit ute på egentligen? Hon kom hem tidigt i morse, utan trosor.

- Ja när jag vakna de i morse låg hon där naken på mage i sänge. Mellan skinkorna stack det fram ett kort där det stod: "Vi kommer att sakna dig".


----------------------------------------------------------------------------------------------- 
ANNONS
 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

5 oktober 2007 20:24

Den var inte dum den! Ibland har jag tänkt smida en riktig fräkis. Sådana jag brukar dra i bastun, men jag har ännu inte vågat.
När jag har set till räckligt av mina bloggvänner kör fräckisar så kommer jag väl med mina! Kram ha en skön helg!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Zkrivaren

Zkrivaren

5 oktober 2007 20:29

Så var kvällen lite muntrare tack vare dig!

http://zkrivaren.bloggagratis.se

 
Frump

Frump

6 oktober 2007 12:04

Den var bra! *fnissar*
Hoppas illamåendet snart går över och att du snart kan njuta av maten igen. Ha det gott.
Kramen!

http://Frump.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se