Direktlänk till inlägg 5 oktober 2007

fredagskväll

Av bizzab - 5 oktober 2007 20:23

Äntligen är fredagen här, hela helgen ledig oh vad skönt. Sitter i sängen med min lap-top och tittar på idol. Mår lite illa har ju börjat att äta igen, och det har blivit lite för mycket mat. Äter typ en assietts storlek och då är bara halva fatet med kyckling och resten med sallad. Men fy vad det åker upp och ned, jobbigt. Längtar tills det blir bättre.

Annars har det under dagen varit  roligt, vi som jobbade idag har så trevligt tillsammans, mycket skämt och skratt blir det. Det är väldigt trevligt när vi sitter och fikar, äter tillsammans. Oh vad vi ska ha roligt när vi ska gå på personalfesten.

Blev glad idag då jag fick gå de kurser jag ville gå som jobbet betalar, härligt. Ännu mera studier, men vad gör det när det är något man vill. Funderar på att läsa en ytterligare fristående kurs Palliativkurs. Får se om jag orkar studera en kurs till, men det skulle vara roligt att få göra det. Funderar på att söka arbete på en palliativavdelning, vi får se det ligger en tjänst ute och jag vet inte om jag ska söka eller inte. Har nu ett arbete som jag trivs med, har delvis palliativ vård i mitt arbete idag, många cancersjuka.

Nä nu  ska jag vara lite social mot min älskade familj. Ha en härlig helg, nu på söndag ska min lille son börja hockeskola, ska bli intressant och se hur det ska gå.

 
ANNONS
 
Kisse

Kisse

5 oktober 2007 22:11

tack så mycket, han är verkligen underbar men det tycker nog alla mammor att sina barn är :) titta gärna in igen :)

http://kissegirl.bloggagratis.se

 
Ingen bild

zofii

5 oktober 2007 23:28

Har inte bestämt om jag ska lägga ut dom ännu eftersom det är kort på mina nära och kära...

Hoppas du får en häärlig helg med din älskade familj :)

 
tussegumman tittar  in

tussegumman tittar in

6 oktober 2007 09:25

Kul med betalda kurser genom arbetet! Lite varation inte bara jobb utan lite input också...Hoppas hockeskolan blir bra för din son! Ha det gott/Kram Tussegumman

http://tussegumman.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se