Direktlänk till inlägg 26 oktober 2007

Fredags kväll

Av bizzab - 26 oktober 2007 22:44

Vilken rolig dag det varit idag, först började dagen med att studera, vilket resulterade i att 2 av uppgifterna nu är helt klara. Sedan åkte jag iväg o köpte en ny mobil, så glad över den så det är inte klokt.

Nu på kvällen var vi iväg o gick spökvandringen med barnen, ja lite rädda blev de allt. De som gör spökvandringen är elever som går första året på gymnasiumet o de är verkligen jätteduktiga på att få ihop det. De är inte dåliga för det är inte lite folk som går på detta. 

Jo men jag har varit o köpt mera skor, denna gången blev det ett par stövlar med en liten klack och ett par vanliga skor. Älskar skor, som min man säger, när jag köper skor, nu ett par till som hamnar i gaderoben som inte kommer att användas. Vet att det är så, men det är så härligt att köpa skor.

Ha det gott ska nu gå o sova

God natt o kram på er 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se