Direktlänk till inlägg 27 oktober 2007

Städdag

Av bizzab - 27 oktober 2007 11:27

Nu blir det att städa hela dagen, nu ska det dammas. dammsuga, torka golv  tvätta. Dammsuger gör jag varje dag o torkar golven mellan 1-2 ggr/vecka, fattar inte hur mycket skräp hundar o barn kan dra med sig in. Annars har morgonen varit härligt avkopplande, har löst melodikrysset, travet är klart o inlämnat av mamma, barnen städar sina rum utan tjat o gnat. Livet leker på,

och allt verkar gå som det ska. Visst kan det ibland svänga som i en berg och dalbana. På måndag ska jag ringa och boka en tid till klippning, tror jag ska blondera håret lite till. Denna helg blir det ingen träning, (förutom det jag brukar träna på morgone o kväll) vilket är sit ups, armhävningar o lite ryggövningar men det är inte mycket det. Jag o en arbetskamrat kom på det att man kanske skulle ställa klockan 1,5 tim tidigare varje morgon för att gå ut o gå en rask promenad innan jobbet. I och för sig så är jag ute o går nästan varje morgon, för hundarnas skull (dom är inte glada för de är par riktiga sömntutor). Men man kan ju öka upp det lite till eller hur. Får prova det i 2 månader så får jag utvärdera det lite längre fram. Det som inte är så lockande är att då får jag nästan gå upp 04.30 vilket inte känns så härligt. Men jag kanske kan gå upp kl 05.00 o gå fram till kl 06. 00. När jag  arbetade på ett annat sjukhus fick jag pendla o då gick jag upp kl 04.00 för att hinna med allt på morgonen, hundarna, duscha, äta o sedan iväg strax efter kl 05.45 för att åka iväg för att hinna till kl 07.oo det gick men man var så trött när kvällen kom så jag o familjen fick knappt någon tid tillsammans. 

Nä nu väntar dammtrasan ha en härlig lördag

Kram 

 
ANNONS
 
Helén

Helén

27 oktober 2007 12:19

Ja visst kan livet vara en berg- och dalbana, men annars vore det väl bra trist!?

Melodikrysset, det brukade vi försöka lösa förut, men det var jättelänge sen nu. Kanske nästa helg?! :)

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
gulligagumman

gulligagumman

27 oktober 2007 15:13

Hoppas kvällen blir lite lugnare utan städ...
Kram!

http://gulligagumman.blogg.se

 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

27 oktober 2007 17:02

Städa! Fy tusan vad tråkigt! Men om du fortsättter att stiga upp vid samma tid som du gjort sen i våras, så blir det ju en timme tidigare i alla fall! Kram ha en härlig helg!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
tussegumman

tussegumman

27 oktober 2007 17:34

Hej Linda Tussegumman har gett upp på denna bloggen hon har påbörjat en ny blogg på adressen http://www.tussegumman.blogspot.com
Jag har inte hunnit länka till mina bloggvänner ännu! Välkommen att följa med till min nya blogg/Kram Tussegumman

http://tussegumman.bloggagratis.se

 
Helén

Helén

28 oktober 2007 10:21

Jodå, huvudvärken gav med sig framåt kvällen, så det var skönt! Jättetrevligt hade vi och mycket gott blev det :)

http://vardagsliv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se