Direktlänk till inlägg 28 oktober 2007

Hej hopp

Av bizzab - 28 oktober 2007 12:38

Hej sitter här söndags förmiddag, varit ute med hundarna o det blåser o regnar. Riktigt uppfriskande, känns så härligt när man kommer in i värmen. Annars under dagen ska jag inte göra något speciellt, blir väll att sitta o slappa lite denna söndag. Igår var jag hos min syster för hennes äldste son fyllde 15 år Grattis Samuel! Åren går fort.

Veckan som kommer är barnen lediga o jag jobbar så klart hela veckan, men tur är att Peter är ledig fram tills på torsdag.

Annars händer det inte så mkt roligt i mitt liv för tillfället, utan det går i samma gamla hjulspår, familj, jobb, träning. Ska prova på någon ny träningspass tänkte jag. Verkar väldigt roligt pass, forza heter det. Får se om det är något för mig. Som barn o tonåring tränade jag kampsport så vi får se om det passar mig.

Tänk som barn vad man hade mycket aktiviteter för sig: jag tränade både volley, kampsport, simning o självklart höll jag på med hästar och hundar. Hade 1 skötarhäst som hette Curt och en cockerspaniel o en sheltie. Tur att mina barn också är intresserade utav djur. 

Nä nu har jag inget mera att skriva

Kram 


 
ANNONS
 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

28 oktober 2007 15:46

Jaha du! Blåser och regnar, uppfriskande. Jo om det inte är så kallt men nu håller jag mig innomhus så mycket jag kan!
Ha en fin och skön södagkväll och kram på dig!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se