Direktlänk till inlägg 28 oktober 2007

trött

Av bizzab - 28 oktober 2007 19:57

Fy vad jag är trött på denna sega förbannade bloggsida. Funderar starkt på att byta, har redan en till blogg på ett annat ställe, kanske skulle nöja mig med den. hoppas att det löser sig snart på denna sida

 
ANNONS
 
gulligagumman

gulligagumman

29 oktober 2007 08:40

Förstår dig, det är många som har bytt redan. Trevlig måndag!

http://gulligagumman.blogg.se

 
tussegumman har bytt blogg

tussegumman har bytt blogg

29 oktober 2007 09:20

Hej jag har bytt blogg stod inte ut. Välkommen till min nya blogg nu har jag gjort färdig bloggen någorlunda satt dit alla länkar till mina bloggvänner! Fler har fått nya adresser då de har bytt som jag! Ha det gott/Kram Tussegumman

http://tussegumman.blogspot.com

 
Zkrivaren

Zkrivaren

29 oktober 2007 09:46

Ge inte upp Linda, det är som med träningen, bara att bita ihop. Det blir snart bättre.

Ha en bra måndag!

http://zkrivaren.bloggagratis.se

 
Helén

Helén

29 oktober 2007 09:59

De ska ju byta server denna vecka, så du får hålla ut ett par dagar till :)

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
Åsa

Åsa

29 oktober 2007 15:25

Själv har jag inte haft en tanke på att byta.Även om det är irriterande. Man vet ju vad det beror på och ska bli fixat under em.
Hade man däremot inte vetat varför det är somd det är, hade det varit naturligt att byta ställe.
Nu håller jag tummarna för att det ska funka bra igen.

http://klackebo.bloggagratis.se

 
Frump

Frump

29 oktober 2007 17:20

Snälla, vänta i alla fall veckan ut... dom har ju lovat att det ska bli bättre :))

Ha en riktigt härlig vecka!
Kram

http://Frump.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se