Direktlänk till inlägg 30 oktober 2007

träning med träningsvärk!

Av bizzab - 30 oktober 2007 20:45

Hej nu har jag varit o kört dubbelpass, styrka och sedan step up med styrka.  Saken är att jag har sådan träningsvärk efter afron igår, fattar inte att jag fick träningsvärk, men så är det.

Annars så har det varit en bra o lugn dag för mig, jag har arbetat, sedan har barnen varit o badat sedan varit i stallet.

Ha det gott o god natt kram 

 
ANNONS
 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

30 oktober 2007 21:10

Nu först kom du! Men som du håller på med dubbelpass så klart man får sitta och vänta tills du behagar komma! Det var ju bra att du slapp träningsvärk och för övrigt varit en lugn dag! Kram på dig vännen!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

30 oktober 2007 21:46

Hoppas din träningsvärk snart går över.
Det är ju inte alls skönt att ha.
Ha en fin onsdag!
Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se