Direktlänk till inlägg 31 oktober 2007

Oktober snart slut

Av bizzab - 31 oktober 2007 12:37

Ja då var snart oktober slut det har varit en ganska bra månad. Ikväll så arbetar jag, börjar kl 15 till 22 så det blir nog inget mera skrivit under dagen. Nu på morgonen tog jag sovmorgon gick inte upp före kl 9, då min chef ringde o frågade om jag ville byta arbetspass nästa tisdag vilket jag inte ville. Vill ju inte missa mina träningspass, inte denna gången. Brukar annars vara väldigt  flexibel med att kunna byta, fast nä inte på tisdagar. Tisdagar har nästan blivit en heligdag för mig, träffar då en grupp som tränar olika saker varje gång vi träffas jättekul är det. Annars på morgonen har jag kört lite styrka här hemma ca 50 min, så nu är det dags att äta lite o sedan göra mig i ordning för arbetet.

Imorgon blir det först step o sedan bollcore, är så jobbigt men ack så härligt, magen o rygg får verkligen sig en genomkörare.

Ha en underbar onsdag

Kram 

 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

31 oktober 2007 14:40

Viktigt man kan konsten att säga nej, när det inte passar att byta tur. Inte alla som kan det,tyvärr.

http://klackebo.bloggagratis.se

 
Helén

Helén

31 oktober 2007 15:10

Jobbar också ikväll, det är bra synd om oss, eller hur?! ;)

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

31 oktober 2007 16:05

Hej på dig! är du kommen hem nu först. Gick bra att lämna över rapporten till nattpersonalen. Blev den lång tro? Om den blev kort så är du väl inte helt slut nu utan kan blogga lite. Nu går jag om en stund och simmar som vanligt. Men jag kör inte så hårt som du. 200o meter i lagom takt, ingen överansträgning inte. Kram min vän, ha det skönt!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se