Alla inlägg under oktober 2007

Av bizzab - 25 oktober 2007 19:52

Oh vad skönt det var att träna idag, svettigt och jag fick upp pulsen på ett bra sätt. Det var riktigt roligt.

Imorgon ska köpa en ny mobil,, har lessnat på den jag har så den ska min dotter få av mig, medans min andra dotter får den andra mobilen jag har. Tänk att man kan ha så många mobiler, dom är inte så gamla högst 1 år, men så är det har man lessnat så har man  och då  får man köpa en ny.

Nu börjar du är vad du äter på tv, skulle vara roligt om de kunde göra en uppföljning på dem som varit med för att se om de fortsatte att äta efter deras diet eller om de har gått upp igen.

Nä nu ska jag titta på tv, ha det gott för det tänker jag ha det.

Kram 

ANNONS
Av bizzab - 25 oktober 2007 16:46

Hem kommen efter arbetet,lade semester imorgon, då jag ska jobba med de sista uppgifterna i skolarbetet. Så någon semester är det inte på tal om, viket jag tror nog att jag behöver. Är så trött och less på allt nu så det är inte sant. Är mycket på arbetet då vi nästan konstant går kort med folk, vilket nu börjar kännas i kroppen. Men som sagt det är bara att bita i det sura äpplet o bara tuta på.

Ute är det fint väder, sol o blå himmel,m men hinner inte gå ut då jag ska iväg o träna. I Tisdags blev det ingen träning, då Peter inte var hemma. Men nu äntligen blir det träning i dag, step o bollcore. Härligt nu kommer magen o ryggen få arbeta. 

Kram 

ANNONS
Av bizzab - 24 oktober 2007 11:33

Nu har halva arbetsveckan gått, o det är snart helg, vad skönt. Är ledig till helgen, men Peter jobbar så det blir en lugn helg. Det som är inplanerat är att vi ska gå Spöknatta med  barnen, (de stora tjejerna), då sonen vill absolut inte gå med. Barnen ser verkligen fram emot detta. Det ska bli riktigt roligt, på lördag fyller min systers son 15 år, tänk att han blir redan 15 år helt otroligt. Annars ska vi inte göra något annat mera än slappa hela helgen.

Nästa vecka är barnen lediga från skolan, skönt för dem.

Nä nu ska jag göra mig i ordning , göra lite middag, då jag börjar att arbeta kl 15,00

Ha det gott

Kram 

Av bizzab - 22 oktober 2007 21:57

Sitter här o kom på att jag inte har skrivit något idag.

Har varit stressigt på jobbet, direkt hem o iväg till träningen, bara hunnit titta in lite snabbt, men inget mera. 

Är så förbannat trött hela tiden, orkar knappt ingenting längre känns det som. Idag har jag varit helt off på arbetet, men det är bara att bita ihop o köra på, hur jobbigt det än är. Funderar starkt på att börja arbeta nätter igen, att arbeta dag är inte min grej riktigt känner jag. Blir inte människa före kl 09.00 o det är så jobbigt att gå upp på morgonen. Finns en natt-tjänst ute nu men då är den bara på 62% alldeles för lite, men tänkte att man kan arbeta de helger extra som jag är ledig. Gör inte mer än var 4.dje helg o det tycker jag är på tok för lite. Ska ringa o se om det går att få upp arbetsprocenten lite till. Går det så kommer jag nog att söka tjänsten. Fick ett erbjudande att arbeta natt för en annan arbetsgivare nackdelen var att jag var tvungen att åka 7 mil på morgonen när jag ska åka hem, o det känns inte så lockande just nu.

Imorgon ska jag väga mig, hoppas att vågen visar minus, står jag stilla kommer jag att bli fullkommligt knäckt. Då vet jag inte riktigt vad jag kommer att göra., får väll lägga till något mera pass. det går ju det med eller hur. 

Tappade min vigselring o förlovningsring här om dagen, tur att jag var hemma för jag hittade dom. Så nu är de på förminskning, jag fick förminska dem 3 storlekar UNDERBART!

Nä nu är det dags att smita in i andras bloggar o se vad de har haft för sig

Kram o god natt 

Av bizzab - 21 oktober 2007 18:41

Då så var söndagskvällen här och jag har precis ätit.Hittade tapeterna som vi ska ha i sängkammaren, nya lister till samma rum, jättefina lampor som ska införskaffas med. Vad roligt det är när man får sådan lust att göra om, man köper in o sedan blir det så fint. Nu är det våran sängkammare som står överst på listan att göras om, sedan blir det dotterns rum, där ska vi byta matta,lister o tapeter, sedan är det köket som ska få sig en omgång.

Toaletten är redan total renoverad o tvättstugan med, vad det är skönt när man kan beta av. Imorgon är det jobb igen, o träning, varit lite slapp under helgen har inte ägnat någon större tid till träning utan vilat Hmm tar igen det i veckan som kommer, har nog sex pass som ska köras igenom så det får duga. Kankse blir lite styrketräning på onsdag morgon, jobbar kvällen då. Ha det gott Kram

Av bizzab - 21 oktober 2007 12:44

Idag ska jag åka o titta på tapeter till sängkammaren, ska tapetsera om här om 2 veclor när jag o peter är ledliga. Annars händer det inget speciellt denna söndag. Ute regnar det, men det är inte kallt utan luften är rätt skön.

Dia Psalma hade varit bra informerade min kompis mig, hon hade varit på dem . Skulle hängt med, men vad f*n jag var ju hemma o sjöng istället. Haha inte lät väll jag som dem, sjunger hellre än bra.  Gick upp sent idag, kl 11.00 vet inte när jag sov så här länge, men skönt var det.
Såg igår att jag tappar hår, inte bra inte bra, fast mitt hår är lika tjockt som en lejonman men det vill jag allt fortsätta att ha. Funderar på att färga håret. Har redan varit svart hårig, svart/lila, röd, brun, och nu har min riktiga färg blond. Funderar på vilken färg i sådana fall jag ska välja, trivdess i svart/lila men även brunhårig, eller om jag fortsätter att vara blondin. 

Sitter o lyssnar på radiohead, o vad dom är bra. Tycker verkligen att ni ska lyssna på dem. Helt underbara, hoppas att de kommer till Sverige gissa vem som kommer vara där JAG givetvis. Oj oj jag bara säger det, vilka texter. 

Nä nu ska jag iväg o titta på tapeter, lister o lite annat smått o gott.


Av bizzab - 20 oktober 2007 20:48

då så är det lördagskväll o snart tänker jag gå o sätta mig med familjen o ha liten sångafton. haha värre än mössen på julafton, men kul har vi.

Idag har jag varit o handlat kläder till mig själv, sedan var på kalas Grattis Jennifer på 9 årsdagen. Ute har det varit fint väder,.

Peter kom inte hem före kl 02.30 o med två hundar i huset så gick det ju inte att sova. Rottisen blev fly förbannad när någon som försiktigt skulle smyga in i huset, kan ju säga att jag vaknade. Vad kul för sedan kunde jag inte somna om före kl 04.50 var klockan sista gången jag tittade på den.
Nä nu ska jag in o sjunga lite

dia psalma spelar idag hade velat gå , men så bidde det inte. Sedan vill jag även gå på The Kristet utseende men det var i Sundsvall lite långt för mig

Ha det gott o en trevlig lördagskväll

Kram  

Av bizzab - 19 oktober 2007 22:23

Sitter här vid datorn o är så uttråkad. Pratar med en kompis i telefon, annars har det inte hänt så mycket under kvllen, Messat med ett par kompisar, blr massor med dumma  snuskiga mms, tydligen tycker de att det är roligt när jag blir generad. Haha vilka snälla kompisar jag har.  ikväll blir det bara en snabb runda med hndarna. Idol går på tv riktigt dåligt var det idag får jag allt säga. Tycker nog att jag sjunger bättre när jag står i duschen haha.

Fy vad allt är tråkigt just nu, barna sover o har surfat runt på nätet o inte hittat något roligt heller. Tittat lite på radiohead på youtube, alltid lika avslappnande. Ha det gott o sov gott 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se