Alla inlägg under oktober 2007

Av bizzab - 19 oktober 2007 19:15

Sitter här o är så mätt, har för en stund sedan ätit 50 g bulgur oknappt 1oog  lax, sallad bestående av groddar, salladsblad o lite gurka.fy vad mätt jag blev. Blev nästan illamående, fördelen är att nu behöver jag inte äta mera idag. Klockan har paserat 19.00 så nu blir det ingen mera mat idag. Ha vad bra, bara vatten. Dricker mellan 3-4 liter vatten per dag, så det är ok. Tänk jag tycker jag bara äter o äter, väger maten varje dag, äter inget om det inte är mätt med min våg. Besvärlig nej då, alla vet om att är jag bortbjuden kommer jag med min våg. Börjar morgonen med lite havregrynsgröt, med minimjölk, sedan på jobbet ½ äpple till frukost, sedan idag var det kokt torsk, med bulgur o sallad lite gurka, tomat, salladsblad o groddar, sedan till eftermiddagskaffet den andra ½ äpplet o för en stund sedan åt jag det som stod ovanför.

Se jag äter hela tiden, tycker munnen går i ett, haha.  

Sitter här helt alena, gubben är ute o festar med sina arbetskamrater, hoppas att han får trevligt ikväll. Unnar honom det, för det är så sällan han är ute o festar. Själv var det inte så längesedan jag var ute o festade loss, senast jag var berusad var väll i agusti, kul var det iallafall o det är huvudsaken.

Ha det gott o hoppas att alla får en trevlig helg Kram på er 

ANNONS
Av bizzab - 18 oktober 2007 23:20

Ligger här nedbäddad under täcket, med lap-topen på magen o borde sova. Börjar kl 7 imorgon, är trött men finner ingen ro när jag försöker sova.  Vet inte varför inte lugnet  infinner sig, utan uteblir. Ögonlocken är tunga men så fort jag blundar, så ligger jag där  vrider o vänder på mig. Hundarna ligger bredvid mig, en på fötterna den andra vid huvudet, det blir så varmt och skönt. Skulle inte kunna somna om inte hundarna låg i min säng, fast gubben tycker annat. Har sovit dåligt ett par nätter nu, vaknar ofta o är sedan jättetrött på morgonen. Men humöret är på topp ändå, behöver kanske inte så mycket sömn. Kan ju alltid spela lite på nätet,men orkar inte det heller känner jag. Får sätta på en bra film, men vet inte vad jag ska titta på. 

Ha det

sov gott 

ANNONS
Av bizzab - 18 oktober 2007 21:50

Sitter i sängen o tittar , på efterlyst på tv.n, fy vad rått det har blivit i samhället, man blir riktigt mörkrädd. Tänker lite på att snart är mina barn så stora att de ska ut, ja tur att vi i vårat hem pratar precis om allt.

Nu är det snart dags att sova, är hur trött som helst. Imorgon blir det jobb, sedan in till stan o handla lite. Skulle styrketräna i morgon men det blir inget 
av det då jag fick gå in o arbeta istället.

Nä god natt bloggen o kram på er alla 

Av bizzab - 18 oktober 2007 11:57

Lite snabbt om vem jag är:

Jo jag heter Linda, är 33 år gammal. Jobbar som sjuksköterska ett riktigt roligt yrke., läser nu till distriktssköterska. När jag var yngre ville jag bli barnmorska, psykolog eller vetrinär.  Växte upp med min mamma, pappa o 2 äldre syskon i ett hus inne stan. Träffade min make när jag var 18 år, och sedan har vi hållit ihop, både i vått och torrt. Tillsammans har vi 3 barn, 2 döttrar o en son. Hundar har alltid funnits i mitt liv, även när jag var liten. Äger nu en tibetansk spaniel och en rottweiler, som båda är halv pensionärer. Nästa valp blir antingen en flat eller en bernen sennen. Kollar över dessa raser o funderar på vilken som passar mig bäst- Just nu lutar det mot flat, men nu hoppas jag att mina hundar jag har här hemma får vara kvar några år till. Men åren går fort o en dag så står man där. Bättre att vara förberdd o pratat med kennlar o följa vilket avelsmaterial det finns inom respektive ras.

Mina intressen är förutom hundar, hästar, djur över lag intresserar mig, styrketräning, träning överhuvudtaget är ett jätteintresse. Brinner för hajar speciellt vithajar. Billjud tävlat innan, funderar på att dra igång igen. Har en bil som man kan bygga snyggt i. Spela piano. gjort det sedan jag var 7 år gammal, spela rollspel.

Älskar tatueringar har flera själv o fler kommer det att bli, tycker det är snyggt om de är orginella.  

Musik jag lyssnar på är väldigt på vilket humör jag är på: men det som alltid går hem är Radiohead, cc-rock, messugha, dia psalma, slipknot, mm.

Ja lite kortfattat om mig

kram 

 

Av bizzab - 18 oktober 2007 11:49

Eller rättare sagt god förmiddag.

Sitter här vid datorn o läser om anorexia, intressant läsning. Det som intresserar mig mest, är egentligen ätstörningar bland barn, men nu läser jag om ätstörningar bland tonåringar och vuxna. Gjorde en studie om ätstörningar bland barn under 10 år, det var fruktansvärt att läsa men jätteintressant. Funderar om några år att arbeta på en ätstörningsklinik, men vi får se. Vad händer annars i mitt liv: ska snart ut o hänga tvätt. Solen skiner o det är en klarblå himmel, den mellersta tösen ska till stallet o hoppa. Jag ska iväg o träna step up o bollcore. Dubbelpass ikväll o efter det blir det helkroppsmassage,underbart.  Får arbeta imorgon (min lediga dag) fattas folk på jobbet, ja ja det går bra. Lite jobbigt när man varit borta från arbetet ett par dagar, då jag rondar, men det gäller att läsa sig in snabbt för att få ett grepp om det som är. 

Av bizzab - 17 oktober 2007 21:18

Ja då sitter man här igen trött och nöjd efter träning. Dottern ligger fortfarande med 39 grader i feber, ont i halsen är väll tur att det inte är vinterkräksjukan. Det är det värsta jag vet när det blir utbrott av, fy vad jag mår dåligt, speciellt när man får stänga ner avdelningar på grund av det,o man jobbar mitt idet. Hemska tanke, men så är det när man jobbar inom vården.

Peter är och spelar ikväll, så här är det annars lugnt o skönt barnen sover.

Får vara hemma imorgon för vård av sjukt barn,, känns lite tungt då jag vet att vi redan på arbetet går 2 kort, men vad finns att göra. Jag kan inte fixa barnvakt o Peter kan inte vara hemma. Fy vad det känns surt, nu vet jag att de på jobbet får slita som den, men  samtidigt så tycker jag inte att man ska ha samvete för att man är hemma för sjukt barn,. Dottern är lite besviken över att hon inte kan rida imorgon, då de skulle öva på hoppning. Men är man sjuk så är man. 

Ute är det stjärnklar kväll, vad fint och avkopplande det är när man är ute med hundarna o står o tittar upp på alla stjärnor. Men det är inte kallt.

Sov gott o dröm söta drömmar.

Kram 

Av bizzab - 17 oktober 2007 13:02

Inte blev det något arbete idag, då min äldsta dotter ligger med 39,1° i temp, så denna gången var det min tur att vara hemma, för vård av sjukt barn.

Det får bli att plugga hela dagen i stället för i kväll så blir det lite träning, kör inget dubbelpass i dag utan 1 pass, så det blir lugnt. Men på torsdag är det step o bollcore på fredag styrketräning. Härligt härligt.

Ute är det sol o 16° varmt ute riktigt skönt, blir till att hänga ut tvätten idag.  Tror inte det torkar men det blir så slätt när det vindar igenom, blir inte riktigt så jobbigt att stryka. Tänk jag tycker så mycket om att stryka, stänger in mig i tvättstugan, sätter på musiken sedan står jag där inne för mig själv o filosoferar om allt möjligt, samtidigt som jag ser vad som händer i samhället.

Kram på er 

Av bizzab - 16 oktober 2007 20:58

Då så har jag äntligen kommit hem, har inte varit hemma sedan 06.40 i morse. Direkt efter jobbet var det dags för gymmet, tränade yoga och step up idag.  Riktigt roligt o skönt, bara mitt knä kunde bli bättre. Det vill inte riktigt släppa, men imorgon biter vi i läppen o kör afro power dance. Det är riktigt roligt o vill ni prova något roligt o jobbigt ska ni pröva på det.

Annars idag har det varit lugnt, tyckte så synd om Marcus idag, han skulle prao med mig på jobbet idag, men stackarn blev sjuk på jobbet så han fick åka hem. Hoppas att han får följa med en annan dag.

Vad händer i mitt liv imorgon: Jo först är det arbete, sedan är det afro power dance, annars är det rätt lugnt för tillfället i mitt liv. Jo vi ska ut o äta hela sköterske gruppen i morgon det ska bli riktigt trevligt.

Nä nu ska jag faktiskt gå o lägga mig

god natt o dröm sött

Kram 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se