Alla inlägg under oktober 2007

Av bizzab - 15 oktober 2007 20:28

Hej igen, är nu åter efter dansen och massagen,o det var så härligt. Tänk er en helkropps massage, hur skönt var inte det på en skala ett till tio. Tio så klart, vad det är gott.

Dansade på som vanligt o knät det bultar, knivarna skär in som vanligt, men just nu bekommer inte det mig alls.
Varför är jag så glad:  bara är det,  är så nöjd.  Vikten  rasar, folk kommenterar min viktnedgång o undrar hur mycket till jag ska gå ner men det säger jag inte till någon. Råkade nämna det till en o då undrade hon om det bara var en skugga som de skulle se. Men jag vill att mina revben och nyckelben ska synas och sticka ut, vad vackert det är. Är inte riktigt där ännu, men det kommer ska ni se. Fick lite skäll av tränaren idag: mest för att jag ute slutit allt nyttigt fett i maten, äter fortfarande förlite, men se det tycker inte jag. Min glädje har alltså med min viktnedgång att göra. Gubben säger att jag har blivit smal o vad det är härligt. Alla mina kläder är nu förstora hänger som tält på mig, mina byxor ramlar av om jag inte använder skärp. Nynnar vidare på " Härligt härligt men farligt farligt" haha.

Ha det o kram på er.

ANNONS
Av bizzab - 15 oktober 2007 16:57

Sitter här i köket, arbetat flitigt med hemtentmen för fullt.

Ute är det grått, men det ser inte jag idag. Är så glad, lycklig, inne kroppen så känns det som en sådan härlig pirrig känsla, precis som när man nyförälskad, vilken härlig känsla. Skulle vilja omfamna hela världen i min famn, ger er alla en stor kram. Sitter här med ett leende, oh vad allt känns bra.

Nu ska jag byta om o åka och träna, nu ska vi se hur knät känns efter dansen, hoppas att de kommer att gå bra. Knät känns fortfarande är lite svullet  men nu har jag inte tränat sedan i tisdags så nu känner jag att kroppen vill iväg.

Sitter o nynnar på galenskaparnas sång " Det ska va gött o leva annars kan det kvetta".ge

Ska  pussa lite på gubben en stund som kom precis hem

Kram 

ANNONS
Av bizzab - 15 oktober 2007 12:55

Sitter här i köket med böckerna uppslagna men inte läst en enda rad, mycket roligare att sitta o slö surfa. Surfat in på en del bloggar o läst, har lyckats att ignorera böckerna vid sidan av datorn.

Usch vad det är störande när jag inte tar tag i det, men det är så jobbigt eller rättare sagt tråkigt. Sitta o läsa om depression är inte så glatt kan man säga, men när man säkert väl börjar läsa så är det intressant. Ett ämne som intresserar mig mycket är ätstörningar, men det dröjer ett tag till.

Ikväll efter dansen ska jag få massage, hur skönt ska inte det bli då. Längtar riktigt till kvällen.

Ha det gott 

Av bizzab - 15 oktober 2007 11:16

Sitter här ny duschad o fräsch. Gick upp kl 07.30 i morse och skickade iväg de stora barnen till skolan, för att sedan lägga mig o slö titta på en film. Tog lite sovmorgon då sonen inte hade vaknat än. Nu gäller det att hugga i med uppgifterna så att de blir klara, till helgen är jag 3 dagars ledig, det ska bli helt underbart.

På fredag ska gubben på personalfest, hoppas att han får kul. Får försöka ordna skjuts åt honom så att han kommer hem, eller som jag sa att han kunde sova hos någon arbetskamrat, men nej det gick då inte. Vi får se hur vi löser det då, bara han kommer iväg till festen så är jag nöjd.

Ute är det grått och det hänger regn i luften, men är det höst så är det höst. När jag tittar ut så ser jag trädens fina färger, tänker ofta hur fint vårat hus ligger. Skogen på baksidan och ett samhälle på framsidan, så vill jag ha folk omkring mig är det inga problem, o vill jag vara själv, är det bara att gå ut på altan och gå ut i skogen en sväng. 

Ha en underbar måndag. Kram 

Av bizzab - 14 oktober 2007 22:32

Har funnit en ny vana att ligga i sängen och slö surfa. Äntligen är jobbar helgen över och nu är man ledig i morgon vad skönt. Varit en jobbig helg på jobbet, många patienter som är sjuka och som behöver mycket hjälp.  Imorgon blir det skolarbete hela dagen, då jag har några uppgifter kvar att lösa. Dels är det inlämning inom psykiatrin och sedan är det en uppgift kvar inom hemtentamen.

Ligger här och bloggar samtidigt som jag tittar på Tv4 fakta, vilket är en trevlig kanal. Känner hur trött jag börjar bli, ögonlocken börjar bli riktigt tunga, men ska försöka hålla mig vaken tills gubben kommer hem. Alltid härligt att höra när dörren öppnas och han kommer hem. Då han pendlar till jobbet så då vet man att han har kommit hem. Det är ju mycket vilt på vägarna nu.  

god natt

Av bizzab - 14 oktober 2007 11:31

Sitter här i köket och lyssnar på radion, på nyheterna berättar de att det
varit bråk mellan en 14 åring och en 15 åring, där 14 åringen slagit 15 åringen med en påk o slagit ut flera tänder. Rätt otäckt.

Ute är det 5 grader varmt men luften  var  riktig härlig,  hundarna ligger ute i hallen, nöjda med sin promenad. Tränade lite med dem, och de var riktigt laddade idag.

Denna dag kommer det inte hända så mycket ska snart åka till jobbet, arbetar kväll, sedan är jag ledig i morgon. Längtar!!!

Fick ett bra arbetar erbjudande i torsdags, lönen skulle bli hur bra som helst, men nackdelen blir att jag måste pendla långt, o jag tror inte jag kan det just nu, fast jag tror om några år, då mina barn är äldre att jag kommer börja arbeta för dem. Arbetet är som ssk men med mycket bättre lön, mera varierande arbetsuppgifter, vilket är roligt.

Nä nu ska jag slö surfa lite  innan det är dags för att bröja med  maten

ha en underbar söndag. 

Av bizzab - 13 oktober 2007 20:40

Ja jag sitter här med datorn, snart är det dags för hundarna ska gå ut, det är kallt ute. Lättare är det när snön kommer för då brukar jag klä mig bättre, än vad jag brukar göra nu när det höst. Min tibbe är inte heller förtjust i  höst och vinter,fast jag tycker om hösten. Det är så fint ute, först när löven börjar skifta i färg och sedan när vintern kommer så blir det rimfrost i träden. Passa på att njuta av de fina färgerna som finns ute nu.

Idag är det 8 år sedan min mormor gick bort kl 08.35 exakt en vecka innan min mormor gick bort så fick jag avliva min sheltie kl 08.30 fick hon sin spruta.

Tänk min mormor var med och hämtade min sheltie när jag skulle köpa henne, min mormor sa att just den valpen skulle jag ha. När min sheltie onsdagen den 7/10-99 blev sjuk och jag fick en tid hos vetrinären fanns ingen annan utväg än avlivning kl 08.30 tog hon sitt sista andetag, Veckan efter onsdagen den 13/10-99 fick min älskade mormor somna in kl 08.35 Det var en jobbig höst, saknar dem båda mycket, har lagt blommor på deras gravar. 

Nu ska jag fortsätta och ha myskväll för mig själv då mina barn har gått och lagt sig o sussar så gott.

kram på er 

Av bizzab - 13 oktober 2007 18:45

Ligger här i sängen med lap-topen har jobbat hela dagen. Kände idag att jag har en knöl i läppen, som gör fruktansvärt ont, klarar knappt inte av att snusa, men det gör man ju ändå, det är gott. Barnen sitter och äter lördagsgodis och ser på tv. Väntar på att Svensson, svensson ska börja. Funderar på att se en film, men vet inte vad jag ska se. Vet inte vilken slags film, är inte direkt laddad för att se en skräckfilm just nu, får bli efter svensson svensson. Tänk att det är lördagskväll och bara massa skit på tv, det är helt sanslöst, 

Imorse när jag skulle åka till jobbet var det -4 grader kallt, tur att jag har en bra vinterjacka. Känner mig mer och mer frusen, gör det nästan jämnt nu för tiden.

Nä  här har det inte hänt så mycket, mer än jobbet och hem.  Nu ska jag ha en myskväll med mina barn, hoppas ni har det gott ute i bloggvärlden. 

 
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se