Alla inlägg under oktober 2007

Av bizzab - 12 oktober 2007 23:15

Sitter i sängen med lap-topen skulle behöva sova, är trött men kroppen har passerat stadiet vart mycket på jobbet ikväll. Många som är sjuka och behöver hjälp, då är det möjligt att somna när man kommer hem. Även om det är jobbigt på jobbet, så är det ändå värt det.  Hoppas att dagen blir lugnare, börjar kl 7.  Knät bultar enormt, men det var väntat efter denna kvällen. På måndag blir det träning i allafall, nu har jag inte tränat sedan i tisdags.

Blev jätteglad idag när jag åkte till jobbet, lyssnade på radion och vad fick jag höra då? Jo att Radiohead absolut det bästa band  som finns ska släppa en ny skiva. Oh vad jag blev glad, eller rättare sagt överlycklig.   

Angående min svacka, så beror den nog på att jag för tillfället har förmånga bollar i luften samtidigt: Jobbar 100%, läser på distans, träningen, dieten, familjen, huset, djuren. Peter hjälper absolut till här hemma och stöttar mig till 110%, och det är helt underbart. Tack min älskade man för att du finns för mig, älskar dig. Tänk att jag o Peter har varit tillsammans över 15 år och jag älskar honom mer och mer för varje år som går. 

Nä nu är det dags att säga god natt o sov gott.  

ANNONS
Av bizzab - 10 oktober 2007 21:17

Ja idag har det inte hänt så mycket, varit i skolan hela dagen fram till kl 16.30 Intressanta föreläsningar det var psykiatri och psykogeriatrisk omvårdnad. Bra föreläsare på båda, vad roligt det är att lyssna på folk som vet vad de pratar om och inte bara massa svammel från böcker utan fallexempel.

Har redan påbörjat min hemtentamen, så det känns jättebra, för annars är risken att jag blir sittande sista dagen med den (vilket jag hatar när jag gör).

Mitt knä vill inte bli bättre, men nu skiter jag i det. Fick skäll igår av min tränare, jag äter för lite mat, fattar inte det. Jag tycker jag äter massor, men se det gör jag inte, hon menar att jag äter förlite till den mängden jag tränar o att jag dricker för mycket vatten för att känna mig mätt, men det tror inte jag. Blir så trött på det tjatet.

Nä nu får det vara bra för i dag. Ha det gott i bloggvärlden, funderar på att göra ett uppehåll med skrivandet, men tittar in i de andra bloggarna, men kommer nog inte skriva själv här på ett tag, vi får se vad jag känner för.

Är nog på väg ner i svacka, när allt känns lite si och så,... 

ANNONS
Av bizzab - 10 oktober 2007 21:05

-Väldigt vad kirurgerna blivit skickliga. Jag hörde talas o en man som fått ögonen förstörda i en olycka., och då tog de två blåbär och satte dit. Nu ser han hur bra som helst.

 - Och jag hörde om en som fick fingrarna bortsprängda. Då tog de fyra spenar från en ko och satte dit och handen blev som ny.

- Otroligt, är det någon som sett det?

 - Ja, han med blåbären. 

Av bizzab - 9 oktober 2007 22:10

Nyligen öppnade ett ”Äkta make-supervaruhus” där kvinnor kan gå och välja en make bland många  män.  Det består  av fem våningar, där männens positiva egenskaper ökar ju längre upp man kommer.


Den enda regeln är att när du har öppnat dörren till en våning, måste du välja en man från den våningen. Om du går upp en våning kan du inte gå tillbaka förutom för att lämna varuhuset och aldrig komma tillbaka igen.


Ett par väninnor gick till varuhuset för att hitta varsin man:


Första våningen:

På dörren satt det en skylt där det stod:

Dessa män har jobb och älskar barn

Kvinnorna läste skylten och en av dom sa: ” Det är ju bättre än att vara arbetslös och inte gilla barn, men jag undrar vad som finns längre upp”

Så dom gick upp en våning.


Andra våningen:

På skylten stod det:

Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn och ser extremt bra ut

”Hm, men vad finns på nästa våning?” sa den andra kvinnan.


Tredje våningen:

På skylten stod:

Dessa män har välbetalda jobb, ser extremt bra ut, älskar barn och hjälper till med hushållsarbetet.

”Oj, mycket frestande, men det finns ju en våning till”; sa kvinnorna


 Fjärde våningen:

 På skylten stod:

 Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn, ser extremt bra ut, hjälper till med hushållsarbetet och är väldigt romantiskt lagda”

”Oj, utbrast kvinnorna unisont. ” Tänk bara vad som måste finnas på nästa våning!”


 Femte våningen:

Där stod:

Den här våningen är tom och finns bara för att bevisa att kvinnor är helt jävligt omöjliga att behaga. Utgången finns till vänster, vi hoppas att ni ramlar i trapporna.

Av bizzab - 9 oktober 2007 21:18

Efter en läng och kall vinter längtade ett medelålders par från norra USA till värmen. Dom bestämde sig  för att åka ner till Florida och bo på hotellet där dom hade tillbringat bröllopsnatten tjugo år tidigare. Mannen var ledig lite längre och åkte ner en dag i förväg. När han checkat in upptäckte han att hotellrummet hade dator, och han beslutade sig för att mejla till hustrun. Han missade dock en bokstav i namnet.

 Mejlet hamnde hos en prästänka i Houston, som just kommit hem från makens begravning och skulle kolla om det hade kommit e-post med kondelanser från släkt och vänner.

 Sonen fann henne avsvimmad vid datorn och läste på skärmen:

 - "Till min älskade hustru. Jag har kommit fram. Jag vet att du är förvånad över att höra från mig nu. Dom har datorer här numera, och man tillåts skicka mail till sina nära och kära. Jag har just checkat in. Allt är förberett för Din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som  min.

PS: Det är  verkligen hett här nere.DS" 

Av bizzab - 9 oktober 2007 21:09

Två herrar hade varit på konferans och väntade på tåget. Under tiden köpte de var sin glass. När den var uppäten kastade den ene herren pinnen medad den andre stoppade den i bröstfickan med orden den här är bra att ha. När så väl hern komm hem så blev det kväll och han kröp ned till frugan i sängen som längtade efter en skön stund. Men gubben apparat ville inte och då kom han ihåg glasspinnen. Sagt och gjort han hämtade glasspinnen och for in på toa och gjorde ett stödförband med glasspinnen, därefter kröp han ned till frugan och la sig till rätta. När det var dags att föra in den så säger den vänstra blygläppen till den högra "nu är det nog sista gången för nu bärs han in på bår"


Av bizzab - 9 oktober 2007 20:31

Knixade mitt högra knä igår på träningen, det bultade och kändes som om knivar skärde rakt in när jag böjde på det. Tänkte testa och se hur det gick med step up idag, men f*n vad det gör ont, får lida av det nu. Svär en egen liten ramsa för mig själv. Nu blir det ingen mer träning denna vecka, oh vad jag blir besviken, hade ju tänkt träna på torsdag. Får styrketräna i stället, kan köra lite hantlar. Gnäll gnäll.

Imorgon är det skolan som gäller, surt min enda lediga dag denna vecka så det känns extra roligt (skämt).  

Det positiva som hänt idag är att tibbens mamma var bättre i sitt hjärta, får fortsätta med vätskedrivande varje dag, men vi fick sänka dosen. Den lilla damen kommer nog att klara av det, vilket är helt underbart. Tänk att den lilla bestämda tibben är 15 år gamal.

Ha det 

Av bizzab - 9 oktober 2007 12:07

Ja igår blev det inget skrivet, var och tränade afro power dance. Måste ha knixat till mitt högra knä, för det bultar och gör fruktansvärt ont när jag böjer på det. får se hur det är när jag kör step up i kväll.

Idag fick jag skrapa rutorna på bilen när jag skulle iväg till jobbet, tur att det inte var pansar is utan att det gick rätt lätt.

Nä nu ska jag snart ta lite matrast innan jag fortsätter med mitt arbete.

Ha det.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se