Alla inlägg under oktober 2007

Av bizzab - 7 oktober 2007 21:58

Lägger upp en ny länk på min blogg till equippo, för den som är intresserad av instrument. Peter (min man) är sponsrad av dem, så det är ju helt okej.

Samt att det är han som gjort hemsidan.
Nä nu ska jag lägga mig och se på creepy, på tv.n

Sov gott 

ANNONS
Av bizzab - 7 oktober 2007 18:41

Ja då har söndagen snart gått.
Idag har vi varit bortbjudna till svärmor för att äta middag. Alltid lika trevligt att få slippa laga mat, resten under dagen har varit lugn.

Ska sätta mig en stund med att skriva ner några uppgifter till hemtentamen som ska vara inlämnad den 5 november, men tiden den går fort så det är skönt att vara ute i god tid.

Ute blåser det som attans fy vad det är kallt, känns nu att hösten är här.

I ulvspelet röstade jag på fian, får se hur det går med det.


ANNONS
Av bizzab - 6 oktober 2007 14:59

Gustav och Greta hade varit gifta i 50 år ochGustav hade en liten fråga till sin fru:

- Har du någonsin varit otrogen mot mig, Greta?

- Nu när vi har varit gifta i 50 år kan jag faktiskt erkänna att jag varit otrogen 3 gånger.

- Tre gånger? När var detta?

- Ja, första gången var för 35 år sen när du skulle starta firman och ingen bank ville ge dig ett lån. Minns du att det helt plötsligt ringde en bank och erbjöd dig att få låna pengar?

- Okej, Greta. Då var du otrogen för min skull och det är ju inte så farligt. När var andra gången då?

- KOmmer du ihåg för tio år sen när du fick en hjärtattaack och ingen läkare ville operera dig? Helt plötsligt erbjöd sig överläkare Falkensvall.

- Men det är ju heller inte så farligt. Då gjorde du ju det för att rädda mitt liv, men den tredje gången då?

- KOmmer du ihåg för två år sen när du ville bli ordförande i golfklubben och du saknade 17 röster? 

Av bizzab - 5 oktober 2007 20:23

Äntligen är fredagen här, hela helgen ledig oh vad skönt. Sitter i sängen med min lap-top och tittar på idol. Mår lite illa har ju börjat att äta igen, och det har blivit lite för mycket mat. Äter typ en assietts storlek och då är bara halva fatet med kyckling och resten med sallad. Men fy vad det åker upp och ned, jobbigt. Längtar tills det blir bättre.

Annars har det under dagen varit  roligt, vi som jobbade idag har så trevligt tillsammans, mycket skämt och skratt blir det. Det är väldigt trevligt när vi sitter och fikar, äter tillsammans. Oh vad vi ska ha roligt när vi ska gå på personalfesten.

Blev glad idag då jag fick gå de kurser jag ville gå som jobbet betalar, härligt. Ännu mera studier, men vad gör det när det är något man vill. Funderar på att läsa en ytterligare fristående kurs Palliativkurs. Får se om jag orkar studera en kurs till, men det skulle vara roligt att få göra det. Funderar på att söka arbete på en palliativavdelning, vi får se det ligger en tjänst ute och jag vet inte om jag ska söka eller inte. Har nu ett arbete som jag trivs med, har delvis palliativ vård i mitt arbete idag, många cancersjuka.

Nä nu  ska jag vara lite social mot min älskade familj. Ha en härlig helg, nu på söndag ska min lille son börja hockeskola, ska bli intressant och se hur det ska gå.

Av bizzab - 5 oktober 2007 18:41

Jon bodde på en ö. Varje gång han körde över bron till och från fastlandet sa han: - Jag heter Jon och kör över bron.

En lördagskväll åkte Jon in till fastlandet för att gå på dans och för att hitta en kvinna över natten. Det dröjde inte länge förrän han hade träffat en dam som han dansade med och som följde med honom hem. När dom körde över över bron sa Jon: - Jag heter Jon och kör över bron.

Väl hemma hamnade dom snart i säng, men kvinnan sa: - Jag har min dåliga vecka, men det finns ett hål till.

Jon tyckte att det lät som en bra idé, så dom satte igång. Efteråt var båda nöjda och damen bad om att få bli hemskjutsad. På bron sa Jon som vanligt:

-Jag heter Jon och kör över bron.

Då svarade hon:

- Jag heter Kjell och är utklädd ikväll.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Två tjejer hade varit ute och röjt hela fredagsnatten. På vägen hem blev dom kissnödiga och eftersom dom passerade en kyrkogård smög dom in där, satte sig bakom en sten. Den ena tjejen sa:

- Inget toapapper... jag torkar mig med trosorna.

Sagt och gjort, sen kastade hon iväg dom.

Den andra tjejen, som hade köpt nya dyra spetstrosor, ville inte göra likadant utan tog en blomsterkvast ur närmsta vas och drog ett drag.

Nästa dag ringer deras pojkvänner till varandra:

- Va fan har dom varit ute på egentligen? Hon kom hem tidigt i morse, utan trosor.

- Ja när jag vakna de i morse låg hon där naken på mage i sänge. Mellan skinkorna stack det fram ett kort där det stod: "Vi kommer att sakna dig".


-----------------------------------------------------------------------------------------------Av bizzab - 4 oktober 2007 20:55

Då har äntligen torsdagen gått och det är fredag imorgon. Underbart äntligen är det snart helg. Vad underbart, ledig och allt, känns toppen. Annars har dagen varit lugn, varit i stallet, tränat lite bollcore har jag också hunnit med. Allt har bara flytit på.

Tänk att fortfarande är så fruktansvärt valpsugen trots att jag har mina två, men vill ändå ha en hund att börja träna från början. Kennel är redan bestämnd, fick förfrågan om jag inte skulle ha en valp nu till våren. Men nej gubben vill inte ha en hund till, Oh denna kombinationen är kanon och allt, men vad gör man inte för husfridens skull, vi är ju mera i familjen är bara jag. Funderar starkt ¨på att börja hålla valpkurser igen, har lagt det lite på is, men det är ju så kul att se framstegen hos valparna och hundägarna när de lyckats. Vi får se det är brist på instruktörer på klubben jag är  medlem på men vi får se om det blir till våren som jag kanske tar en valpkurs.

Nu när mina hundar är äldre och de är halvpensionärer så passar det ju bra.

Dags för sängen snart, är helt slut orkar inte mera ikväll utan nu är det sängen som lockar, hör hur den ropar mitt namn: Linda linda


Av bizzab - 3 oktober 2007 18:58

Sitter här och väntar på att kl ska bli 19.10, ska då åka in och träna afro power dance, känns som hela min vecka kommer att gå till träning och jobb.

Har redan träningsvärk så det räcker men ska det va så ska det vara med basta. Mycket jag väntar på egentligen vad väntar jag mer på:

Jo jag väntar till den17 då ska vi ut och äta gott med personalen vi ska fira en som fyllt jämnt, sedan är det personalfesten som kommer snart och det ska bli trevligt. Vi är ett par jämnåriga på jobbet som ska gå ut den kvällen- Trevligt trevligt, då vi har så himla roligt tillsammans,. Väntar på att det ska bli vinter älskar vinter hoppas att det kommer mycket snö så jag kan få åka pulka. Finns inget som är så roligt som att göra det. Brukar ta en sopsäck jössses vad det går undan i backen då.

Listan kan göras lång, hej hopp nu måste jag gå o byta om för att sedan dra iväg till gymmet. 

Av bizzab - 2 oktober 2007 17:02

Ja då var dagen här som jag fasat för nu så länge. Det gick överförväntan bra, men vem vet när det kan hända något som gör att det blir motsatt igen?

Ska iväg och träna lite core och step up ikväll, härligt. Frågan är väll mer om jag orkar, har så fruktansvärt ont i min hals. Den känns helt sårig, men det som inte dödar härdar så 2 pass idag måste gå.

Sitter och tänker på varför är man aldrig nöjd med sitt utseende. Känner mig aldrig att jag ser bra ut eller att jag vacker. Oavsett om min man säger det (vilket är bra), men jag då. Satt idag och pratade om plastikoperationer och en del kunde tänka sig göra det, men jag har massor som jag skulle vilja operera. tex näsa, mage, lår, rumpa, hakan, bröst. Ja listan kan göras lång. Måste finna ett sätt att tycka om mig själv, visst har jag ett bra självförtroende och inte svårt för att prata inför andra och så men just min egna självbild.

Nä nu ska jag iväg o träna.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se