Direktlänk till inlägg 18 november 2007

Historia

Av bizzab - 18 november 2007 14:41

En dam i 50-årsåldern kontaktade en plastikkirurg för att höra sig för om en ev. ansiktslyftning.

Läkaren berättade om en ny teknik, kallad "Skruven".

- "En liten skruv monteras in i nacken, vid hårfästet, och är sedan helt dold av håret.

 Skruven kan sedan skruvas åt lite då och då av er själv.

- "På det sättet kan ni alltid känna er slät och fräsch utan ytterligare ingrepp", förklarade läkaren.

Avgjort, tänkte kvinnan och lät göra ingreppet.

Femton år senare kom kvinnan tillbaka till läkaren och klagade över div. bieffekter.

- "Först vill jag säga att jag är väldigt nöjd och jag har ju skruvat en del genom åren".

Men nu har jag fått två problem, det ena är att jag fått sådana förskräckliga påsar under ögonen.

- "Skruven verkar inte få bort dem."

Läkaren undersökte henne och konstaterade:

-"Det där är inte påsar, det är era bröst! Ni har skruvat alldeles för hårt!"

-"Aha, svarar kvinnan, det förklarar pipskägget!!!"

 
ANNONS
 
Helén

Helén

18 november 2007 21:41

Hahaha!! :)

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
Zkrivaren

Zkrivaren

18 november 2007 22:05

Hahaha din historia är bra! Värd fem poäng:-)

http://zkrivaren.bloggagratis.se

 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

19 november 2007 12:29

Några dagar sen, så det var mycket att läsa.
Det du skriver i dag, är det en berättelse om vad din avdelnings specialitet sysslar med? Det hör till att man varnar patienten om vad som kan hända om man missbrukar och skruvar för mycket! ;) Kram min vän!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se