Direktlänk till inlägg 19 november 2007

Hej hopp

Av bizzab - 19 november 2007 15:28

Ja idag är man ledig riktigt skönt. Min älskade man har åkt iväg till jobbet, han var så underbar i morse, lät mig sova ända tills kl 10 , kom då in o väckte mig. Höll fram morgonrocken så det var bara att hoppa i, kom ut i köket då hade han dukat fram frukost o tänt ljus. Puss älskling,. Tänk att dessa små överaskningarna gör så mycket. Om du läser detta älskling så älskar jag dig över allt annat.


Över till går dagen var igår ute och gick i djurparken, med barnen. Fy vad det var kallt. Tog lite foton men inte så många som jag kunde använda till något, lägger ut 2 av dem som inte blev några höjdar kort men ändå.
Hörs senare Kram

 
ANNONS
 
Helén

Helén

19 november 2007 15:59

Åh, vilken härlig start på morgonen!! Det är kärlek det...
Ser ut som att ni fick se en hel del djur i alla fall :)

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
Gunnel

Gunnel

19 november 2007 17:16

Åh, vad mysigt, och vilket bra sätt att vakna på...
Hoppas dagen fortsatte lika bra!
Kram

http://Frump.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se