Direktlänk till inlägg 19 november 2007

god natt!

Av bizzab - 19 november 2007 21:45

vill bara önska alla en riktigt god natt o sov så gott. Själv ska jag bara duscha efter träningen för att sedan krypa ned under täcket o sussa så gott

Är jättetrött efter träningen idag, så jag orkar inte skriva mera. Vägde mig idag o inte ett gram har jag gott ner. F*N säger jag då, hade hoppats på något litet gram men nej då. Det slog ned mig rakt av, vet inte vad jag ska ändra på.  Förra veckan körde jag 8 träningspass på 4 dagar, så där kan jag inte lägga till mera, maten kan jag inte skära ner på heller. Den måltid jag äter som väger mest per dag är 300g, och den är mitt på dagen vid kl 13.00 Då består den maten i regel av en laxbit 100g, kokta grönsaken 100 g och 100 g sallad, till maten dricker jag vatten. Nu vet jag får dricka mera vatten, dricker nog för lite dricker i regel 3 liter vatten/dag får öka upp det.

Nä god natt nu kom min älsakde man hem från arbetet. Kram 

 
ANNONS
 
Helén

Helén

20 november 2007 09:00

Kan det inte vara så att du äter för LITE då, så hårt som du tränar? Kroppen måste ju ha nåt att förbränna också, annars ställer den in sig på svält. För lite fett brukar också vara nåt som folk glömmer.

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
Frump

Frump

20 november 2007 17:23

Linda! Du kanske ska äta lite mer...
om det inte är så att du har förminskat magsäcken genom operation, förstås...hm...

Och det där med att viktminskningen stannar upp, är helt okej, det går liksom i trappsteg...

Stor kram!

http://Frump.bloggagratis.se

 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

21 november 2007 21:11

Vad tar du vägen? 20:e inget, nu är kl.över 21 den 21:e Men kommer du sen så får jag säga god natt till dig och ge dig en kram!
Hoppas du mår bra utan det är glädjande orsaker att jag inte hör av dig!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

22 november 2007 21:27

Måste nog hålla med Helén och Frump. Det låter som om din kropp är inställd på svält och då går du inte ner utan du sliter ut kroppen med all träning. Du kanske kan prova att gå till en dietist som är expert på mat och vad man behöver. med dietisten kan du diskutera vad du vill och vad du bör äta och sen göra upp en diet efter det.
Att viktminskning stannar av är heller inte ovanligt. Har du provat att mäta kroppen? muskler väger mer än fett så har du byggt muskler kan du väga mera man vara smalare!Lycka till!
Anna

http://enannassida.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se