Direktlänk till inlägg 22 november 2007

Torsdag

Av bizzab - 22 november 2007 18:54

Nu har jag inte skrivit på ett par dagar. Vad har hänt igår var jag på föreläsning hela dagen och på kvällen var det öppet hus för barnen, så att de kunde vara lediga idag och imorgon. På kvällen så hade sonen 39 grader i feber. Så min snälla mamma kom och passade barnen för jag skulle gå på bensårsutbildning hela dagen lång idag. Mycket intressant var det. Här hemma är nu både min man och son liggande i förkylning och feber.

I tisdags under steppen så gjorde mitt förbannade knä sig till känna igen, har förträngt smärtan idet innan, har gjort ont efter träningen att gå i trappor, men i tisdags så direkt efter fick jag så ont. Knät är svullet 4 cm, värmeökat och det skär som knivar rakt in idet när jag belastar. Så idag fick jag avboka mina pass o det grämar mig något så förbannat, men efter läkarbesöket på tisdag så får jag ta igen det med bravur.
Vädret här  är regnit och dimmigt.

Nä nu ska jag åka iväg till stallet, kram. 

 
ANNONS
 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

22 november 2007 20:35

Jag har sagt det tidigare att du misshandlar din kropp. Se nu har du ont igen, och med ditt yrke så måste du ju veta!
Tråkigt att de andra ligger sjuka, tur du har en uppofrande mamma.Var det den 5.e dec. det ska vara tenta? Kram min vän!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Zkrivaren

Zkrivaren

22 november 2007 21:22

Ditt knä påminner mig om mitt eget, som jag dumt nog ignorerade. Gör inte om mitt misstag!

http://zkrivaren.bloggagratis.se

 
zofii

zofii

23 november 2007 11:26

Men stackare, usch...låter inte bra det där! Du får ta det lugnt och hoppas läkaren kan hjälpa dig!! Hoppas du får en trevlig dag i stallet! Ha en trevlig helg!! Kram

http://zofii.bloggagratis.se

 
tussegumman

tussegumman

23 november 2007 17:47

Jobbigt när förkylningen går runt! Det kunde ta veckor innan alla stod på benen igen! Det blir bättre när de blir lite större. Det där med knät låter inte bra! Sköt om dig/Kram Tussegumman

http://tussegumman.blogspot.com

 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

24 november 2007 00:07

Nu orkar jag inte vänta längre på inlägg från dig! Hoppas det har bättrat sig för dina närmaste och det är bättre med ditt knä! Men nu säger jag god natt och kram på dig hälsa de anda i famijen!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se