Direktlänk till inlägg 27 november 2007

Doktorn idag

Av bizzab - 27 november 2007 20:03

Oh vad ledsen och besviken jag blev efter läkarbesöket idag. inom mig skriker jag f*n f*n f*n. Besöket resulterade i träningsförbud ett tag framöver, men det finns alltid genvägar runt allt, så istället för träningspass kom jag på jag får träna i gymmet med hantlar istället. Idag har inte tydligen inte varit min dag, kan man säga.Orkar inte skriva om det, eller skriva mera här ,

Kram tassar in hos er andra ev senare under kvällen eller i morgon. Hoppas att den dagen blir lite ljusare  

 
ANNONS
 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

27 november 2007 20:24

Jag känner faktiskt med dig och förstår, men du vet vad jag sagt om hur du behandlar din kropp! Men nu är du så god och lyssnar på din läkare! Men jag önskar att du ska ha det riktigt bra ändå för det finns ju annat än träning. Kram min vän som vill att du ska vara rädd om dig!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Zkrivaren

Zkrivaren

27 november 2007 20:28

Bra beslut av doktorn att ge träningsförbud!
Bättre med ett kortare träningsförbud än att få ett odugligt knä för livet.
Du tar igen det sedan, men starta inte för hårt.

http://zkrivaren.bloggagratis.se

 
Helén

Helén

27 november 2007 20:33

Ojdå, var knät överansträngt eller?!

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

30 november 2007 00:40

Undrar bara hur detärmed dig? Kram!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se