Alla inlägg under november 2007

Av bizzab - 18 november 2007 11:14

Sitter här nu på söndagsmorgon och känner mig som vanligt.

Var på personalfest i fredagskväll, blev lite för mycket kan man nog säga. Det är inte bra att blanda för mycket. Men kul var det, träffade gamla arbetskamrater som jag inte har talat med på flera år. Men igår, fy vad jag måde dåligt hela dagen. Vaknade först vid kl 19.30 på kvällen, inte bra. Fy jag ska aldrig mera blanda så.

Men idag mår jag som vanligt härligt, ska nu ut och gå lite på berget med barnen. Peter ska iväg och spela lite, nu på eftermiddagen. De ska ju snart spela live för första gången, ska bli riktigt rolligt för dem.

Höres kram 

ANNONS
Av bizzab - 16 november 2007 16:53


En svensk sitter och äter frukost på ett cafe. Vid sidan av honom sitter en norrman som tuggar tuggummi. Norrmannen vänder sig mot svensken och säger:
- Du är väl svensk, va?
Svensken nickar, varpå norrmannen fortsätter:
- Äter ni svenskar hela brödet?

 - Ja, naturligtvis.
Norrmannen leker med tuggummit i munnen och säger:
- I Norge äter vi bara det innersta av brödet. Brödkanterna samlas i en container, bearbetas och formas till croissanter. Sen säljs det till Sverige. Norrmannen frågar vidare:
- Äter ni marmelad till brödet också?
- Ja naturligtvis, svarar svensken lätt irriterad.

 Medan norrmannen ljudligt tuggar tuggummi säger han:
- I Norge äter vi bara färsk frukt till frukost. Skalen och resterna samlas i en container och bearbetas till marmelad. Sen säljs det till Sverige.
Nu blir det svenskens tur att fråga:
- Har ni sex i Norge?
Norrmannen svarar glatt:
- Absolut!
- Vad gör ni med kondomerna när ni använt dom?
- Vi kastar dom, svarar norrmannen.
Svensken ler och säger:
- I Sverige samlar vi alla använda kondomer i en container, bearbetar dom och smälter dom. Sen säljer vi dom till Norge som tuggummi.

------------------------------------------------------------------------------------------------

n man kommer in på ett cafè med en mus i famnen. Han beställer en öl till sig själv och 10 pannbiffar till musen.
Värden undrar vad detta är för en märkling mus som kan äta 10 pannbiffar??
- Jo, det var så att jag räddade en liten fé och fick tre önskningar...
- Jag önskade mig god hälsa och mycket pengar. Men den sista önskan - en omättlig mus - missförstod den jävla lilla fén totalt!!

 -----------------------------------------------------------------------------------------------

En 12-årig pojke gick in i en affär med sin pappa. När de gick förbi kondomerna frågade pojken sin pappa
vad det var för något. Pappan sa 'Det där är kondomer, dem använder man när man vill ha säker sex.'
Då frågade pojken 'Varför finns det bara tre i den där?'
Pappan säger 'Jo, det där är för högstadiepojkar.
En för fredag, en för lördag och en för söndag.'
Pojken pekade på ett annat paket. 'Varför är det 6 stycken i den där då?'
Pappan säger 'Det är för gymnasiekillar.
Två för fredag, två för lördag och två för söndag.'
Och till slut frågade pojken 'Och 12-packet då?'
Pappan blev lite tårögd och sa sedan...
'Jo, min son, det där är för gifta män. Januari, februari, mars...  

 

 

ANNONS
Av bizzab - 15 november 2007 20:58

Precis hemkommen från gymmet, nu mat. Är hungrig som en varg, får ta lite gröt tror jag. Sedan blir det tidigt i säng, är så trött.

God natt 

Av bizzab - 15 november 2007 16:41

Efter en natt med värk från arm och knä, så har det gott bra att jobba ändå. Trots att kroppen värker blir det lite step up och bollcore, vägde mig idag så det får sporra mig till träningen idag. Vågen visade nedåt så det är jättebra, känns otroligt skönt. Min kropp får nu vila efter dessa pass fram tills på måndag, men imorgon blir det fest för hela slanten. Härligt!!!!!!

Ha det gött kram 

Av bizzab - 14 november 2007 21:34

Idag har jag provat på power yoga o det är absolut inget för mig, sedan tränade jag afro power dance, vilket är så rologt. Tyvärr så har jag överansträngt min kropp, min höger arm och mitt högra knä är så ömma och onda. Armen har jag svårt för att röra och mitt högra knä kan jag inte riktigt belasta. Gör jätteont när jag går i trappor eller flyttar över tyngden på det. Nä god natt på er, får se hur det går att blogga imorgon. gör så ont när jag skriver. Kraam

Av bizzab - 13 november 2007 22:14

Hej vilken rolig tisdag det blev idag. Arbetade halva dagen fram tills klockan var 11.30 efter det var det ett möte med dietisten, för att sedan ha bowling med olika sköterskegrupper. Jag blev tvåa, så jag är rätt duktig med detta med att bowla. Första gången jag bowlade nykter, de andra gånger jag bowlat har varit när vi har haft bowlingfest. Hahaha. Flera strikes lyckades jag med, jag säger då det. Ibland kan även jag vara duktig, det kan man inte tro.

Bowlingen tog  en heldel av dagen, det bjöds på god mat med, stekt kulpotatis, fläskfilé och bearnesås,  de andra tog kantarellsås, men då jag inte äter svamp, så blev det första jag skrev. Fläkte min nagel f*n vad det
 gör ont. Nästa vecka blir det inte många dagar på arbetet, onsdagen blir skolan på torsdagen blir det betald utbildning om bensår, veckan efter det utbildning om KOL o astma. Kul kul.

Tänk jag har redan lagt mig, vad det är skönt att lägga sig i tid någongång. 

Missade grannfejden idag får se om det går i repris.

Imorgon ska jag på tjejkväll nere på gymmet, riktigt trevligt för det ska vara lite överraskningar. Blev så glad jag vann på mitt mobilnummer och första pristet var en fettmätning. Jippi, då kan jag se vart jag kan bränna mera fett, ingen blev gladare än jag. 

Tittar just nu på en dokumentär om John Holms, jag säger då det.  Vad ska man säga, om den mannen att han var välutrustad. Ingen snack om den saken. Vilket liv. 

Nä nu väntar mina kuddar på att jag ska lägga ner huvudet.

God natt o sov så gott hoppas att ni får trevliga drömmar.

Kram 

Av bizzab - 11 november 2007 19:25

Hoppas att alla pappor har fått en bra dag.

Idag ska jag synda o äta lite lite lite tårta, gör ont i mig att behöva äta det, men barnen blir så besvikna på mig om jag inte smakar. Har redan ångest över att behöva detta men men, det får gå.

Har precis kommit hem, fått jobba över, så är det med palliativa patienter så kan man inte bara gå. Det får ta den tid det tar.

Nä nu ska vi fira lite med pappan här i huset

Kram 

Av bizzab - 9 november 2007 22:06

Nu känner jag att det är dags att krypa ned under täcket. Är så trött så ögonen känns som om de går i kors.

Ska lägga mig nu och lyssna på avslappnings-cd, riktigt härligt kommer somna så gott.

Nä nu ropar nog John Blund, vi har nog våran träff om en liten stund

Och nu kommer den obligatoriska

Kramen 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se