Alla inlägg under november 2007

Av bizzab - 9 november 2007 18:11

Oh vad glad jag blir. Började vid middagstid o det är vitt på marken, oh vad härligt. Blir så glad älskar verkligen snö, härligt härligt

Ja då så var det fredag och inget speciellt händer denna kväll, då mannen arbetar. Jag arbetar som sagt hela helgen, känns lite jobbigt nu. De här två sista dagarna har jag inte kunnat få ut någon middagsrast, så dessa dagar har jag stort sett levt på filfrukosten som jag ätit kl 06,00 o en frukt på frukosten på arbetet. Kan säga att min kropp, börjar säga ifrån. De senaste veckorna har jag gått med huvudvärk, ont i magen, yrsel, hjärtklappning känns som hjärtat bara  rusar iväg, o en ständig trötthet men det släpper nog snart. Har blivit så fruktansvärt lätt irriterad har aldrig varit det förut, men som tur är så visar jag inget utan håller mitt fina leende på läpparna hela tiden. Det är lika bra att inte tänka efter hur man mår för det hjälper ingen, utan det är bättre att allt går i 110% för då hinner man inte känna efter.


ANNONS

Hej

Av bizzab - 8 november 2007 21:50

Då så var tentan avklarad,den gick så där kändes det som. Blir besviken på mig själv om jag inte  satte den, känns så surt. Jaja nu ska jag inte måla f*n på väggen innan resultatet.

Vad har hänt annars som vanligt ingenting, Igår tog jag en riktigt härligt promenad på 2 mil, det var kallt men härligt. Vad skönt det är att bara gå o låta tankarna bara komma. Hade med mig mina hundar o de tyckte det var så härligt de med, mina små busar.

Idag har jag kört 3 pass på raken, är så trött. Först var det step, boll core o tillslut även flowin. Min kropp är så trött så den värker. Härligt härligt.

Så för att sammanfatta denna veckans träning blir det step i måndags. aerobica +step på tisdagen onsdag långpromenad 2 mil och idag blev det som sagt step, bollcore o flowin. Nu denna helgen blir det inget mera än promenader då jag arbetar. Ha det gott, o god natt kram 

ANNONS
Av bizzab - 6 november 2007 21:12

Jaha då var denna tisdag till ända snart, imorgon är det skola hela dagen,vet inte om jag ska åka iväg eller inte.

Min enda lediga dag denna vecka arbetar hela helgen som kommer.

Annars är det lugnt som gatan i mitt liv, så det händer inte så mycket, så jag har väll egentligen inget att skriva. 

Ha det gott gör nog från o med nu ett uppehåll i bloggvärlden, finner ingen mening med att sitta här o skriva om inget. Gör uppehåll ett par dagar

Kram på er, ha det gott o var rädda om er 

Av bizzab - 5 november 2007 13:47

Jaha då så var helgen över. Var en bra helg, varit på gravarna och tänt ljus, det är så fint att gå på kyrkogården, när det är tända ljus. Var i minneslunden,som de har gjort så fin. Där finns det nu en liten damm, med ett vattenfall och en liten träbrygga. Tände ett ljus för lille E* som inte blev mer än ett par timmar, dog strax efter förlossningen, sedan tände jag ljus för mormor, morfar, farfar o min kompis dotter som dog under operationen. Tänker på er.

Sedan på kvällen i lördags var det skräckfilmer för hela slanten, fast först var vi hos mamma o pappa o firade fars dag, då vi syskon arbetar hela nästa helg. Så är det när man arbetar inom vården allihopa

Nä ha det skönt för nu ska jag fortsätta med det jag höll på med

Kram 

Av bizzab - 1 november 2007 21:29

Sitter här och ska hoppa in i duschen för sedan krypa ned under täcket och sova. Är jättetrött, mår lite lätt illaär för trött tror jag.

Dagen har varit jättebra o trevlig, vart o tränat vilket gör att man känner sig lite gladare.

Tänk jag har redan kommit på vad jag ska ge till min älskade make när han fyller år, oh vad han kommer att bli glad över detta. Men nu så säger jag god natt o sov så gott Kram 


Av bizzab - 1 november 2007 07:17

Kom till arbetet o fick min rapport, mycket att göra men tänkte inte på det. Sedan fick jag en skriftlig rapport, o den stod det"Grattis till bröllopet men ikväll ska du inte jobba utan få bada tunna, få massage o äta gott tillsammans med dina arbetskamrater".

Vilka underbara arbetskamrater jag har!

Vi åkte iväg o fick så god mat, pajbuffé, med riktigt god sallad, efter maten fick jag massage- OH vad underbart, vad avslappnad o skön man blir i kroppen. Sedan bar det ut till tunnan o bada i 38 gradigt vatten, vad härligt det var att sitta i det varma vattnet o känna att det regna lite, sedan in i bastun o ivattnet igen. Vi satt i över 3 timmar för sedan in o dricka lite kaffe och de andra åt även choklad.

Tack mina underbara arebtskamrater kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se