Direktlänk till inlägg 30 december 2007

Next Milton

Av bizzab - 30 december 2007 18:54

Måste bara lägga in en video på i mina ögon den vackraste o bästa hopphäst som jag bara avgudade när jag var liten. O det var Next Milton, vad han var vacker.

 
ANNONS
 
jennifer

jennifer

5 mars 2009 12:18

Varför får man alltid tårar i ögonen så fort man ser den underbara hästen? Jag blir så jävla rörd av att bara höra hans namn.

http://screamaimandfire.blogg.se

 
Ingen bild

Arwen

14 oktober 2010 11:39

Jag håller fullkomligt med! Milton och John är för mig skönhet och harmoni personifierad!
Det kommer aldrig att finnas någon som Milton mer under min levnad.
Dressyrvärlden har ju fått Tortillas nu, och är väl den enda häst det går att jämnföra med... (Milton we all love you forever)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se