Direktlänk till inlägg 30 december 2007

uttråkad

Av bizzab - 30 december 2007 20:20

Sitter här o är så uttråkad så jag tror jag spyr. Surfat runt lite på youtube men lessna på det med, skrattade ett tag,men sedan blev det tråkigt det med. Har även varit ute på AoH o läst lite men det var snabbt gjort är ju ute där varje dag för att se om det har hänt ngt nytt men inte nu.

Kanska ska man sammanfatta året som gått: Vad är det som hände i mitt liv som jag kommer att komma ihåg: jo det blir att vi gifte oss detta året, ena dottern var på ett ridläger för första gången, jag gick ned massor i vikt, cc-rock släppte sin debut skiva, ja det var väll det.Är jag nöjd med året som gott, absolut är jag det. Har jag några förväntnignar över året som skall komma: Ja att jag ska bli färdig med skolan, efter det kommer jag inte att sätta mig i skolbänken på ett bra tag. Jo om det är någon intressant kurs kan jag tänka mig det.  Känns som om mitt liv är tråkigt men se det är det inte. Det jag saknar massor är hundträningen. Men har mina hundar har gått i pension så har de. Nu tränar vi bara lite allmänt o ingen tävlingsträning. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

zofii

31 december 2007 01:35

Tack! Detsamma! Hoppas du får en härlig nyårsafton! =)
Jo det går bra med scrappingen...har dock gjort en massa julkort innan jul! Så det har inte blivit så mycket annat än julkort och julpyssel! Lägger upp bilder så fort jag gör något nytt =) KRAM

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se