Direktlänk till inlägg 31 december 2007

Förberedelsen börjar...

Av bizzab - 31 december 2007 17:19

Nu ligger fläskfilén i marinad och snart ska jag börja med min potatisgratäng.

Känns lite vemodigt idag, då min bästa arbetskamrat slutar att jobba hos oss, känns så tråkigt,men vi kommer att fortsätta hålla kontakt men vi har så himla roligt när vi arbetar tillsammans.

Ja min dotter har inte spytt något mera o vad som det verkar så mår ingen annan dåligt än så länge packe packe ta i trä.

Skönt att de inte har börjat att skjuta några raketer än, så min hund hinner gå ut på en riktigt lång promenad. Tycker så synd om djuren, men samtidigt tycker jag att det är vackert. Ja nu ska jag gå o fortsätta med mitt, hörs av

kram 

 
ANNONS
 
Helén

Helén

31 december 2007 18:20

Haha, jag tror vi kör med standardmaten på nyårsafton - fläskfilé och potatisgratäng! Men det är ju så himla gott :)

Lite intressant att höra att du säger packe packe ta i trä, här säger vi peppar peppar ta i trä ;)

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
Zkrivaren tänker högt

Zkrivaren tänker högt

31 december 2007 19:35

Rakvattnet luktar ovanligt gott idag, nästan som mat. Och varmt o gott. :-)

http://zkrivaren.bloggagratis.se

 
frump

frump

1 januari 2008 01:33

Linda! Va fin du är! Både på bröllopsfotot och det på julafton.
Önskar dig massa lycka till, med både äktenskap och viktminskning!

Kram i massor!

http://frump.bloggagratis.se

 
Helén

Helén

1 januari 2008 17:00

Håller med frump, du är verkligen jättefin! :)
God fortsättning!

http://vardagsliv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se