Alla inlägg under december 2007

Av bizzab - 30 december 2007 18:38

Lägger in en så härlig låt, lyssnar alltid på denna.  Ja finner inga ord

ANNONS
Av bizzab - 30 december 2007 15:03

Så nu har jag varit ute o tvättat båda bilarna. Fy vad smutsiga de var, både utvändigt o invändigt. Det tog sin lilla tid, men vad fina de nu är , men det räcker med att bara ge sig ut på vägarna så är det inte så längre. Men man gör ju inte det för syns skull. Tycker i och för sig det är rätt kul att tvätta o göra bilarna fina.

Idag ska vi hämta barnen de har sovit hos sin farmor i natt då vi var o såg på filmen Arn, helt klart sevärd film, nu är det väll lite så att det är roligt att se filmen då mycket är inspelat i mina hemtrakter. Mycket känner man då igen, många miljöer.  Men vad tomt det är när inte barnen är hemma, somnade natt o sov ända fram till 11,15. Det var längesedan jag sov så länge, tycker hela dagen är förstörd. Men nu ska jag gå o göra spagetti o köttfärssås, är hungrig. Vad ska ni hitta på imorgon då? Själv ska jag arbeta sedan blir det lugnt här hemma ena hunden blir så orolig när det smäller raketer. Sedan så arbetar jag nyårsdagen, jaja ha en underbar dag Kram

ANNONS
Av bizzab - 29 december 2007 15:59

Mycket bra låt

Av bizzab - 29 december 2007 14:06

Dessa båtar har min morfar suttit o byggt, men tyvärr är de nu till salu, då alla har redan varsin båt o ingen kommer överens om vem som ska ha dessa. Tycker det är synd, då allt är sådant pilljobb. De gröna små plattorna på Flying Cloud är dit satta en o en, så det är så synd. Visst är det fina båtar.

Av bizzab - 29 december 2007 13:53

Nu har jag äntligen röjt bland mina kläder, kastat hur mycket som helst. Fattar inte vad man ska spara kläder för, man använder dom ju inte när de inte är inne längre. Så nu har jag knappt inget kvar, får gå upp o handla lite ser jag. Haha ja det passar ju mig.

Vad händer annars idag jo jag ska gå o se på filmen om Arn, då jag har redan sett lite när de spelade in filmen. Ena slaget spelades in där jag bor, så det var rätt mäktigt att se det. Det var fullt med riddare o hästar utanför. Pampigt värre, när man såg när signalen gick o alla satte fart. Kul var det att se. Så nu får jag se hur det blev på filmen. HAha.

Nyår ska vi bara ta det lugnt jobbar 7.-16.30 dagen efter. Tråkigt men vill inte ta mera semeste hade ju det på julen. 

Nu ska jag göra om inne i tv-rummet, ska köpa mig en platt-tv o sätta på väggen sedan ska jag sätta min modellbåt som jag ärvde efter min morfar i en monter under med belysning. Tänk min morfar hade stora arbetar nävar, men han byggde så fina modellbåtar, för hand, han satt med sitt balsaträ sedan satt han med små små knutar o knöt för hand. Han ville absolut inte ha i plast. Oh vad det kommer bli fint.

Ha en bra dag kram 

Av bizzab - 26 december 2007 14:01

Då var min 4 dagars ledighet slut, och det är dags att börja arbeta igen kl 15.00 Känns rätt ok, Var lite nervös över att jag skulle ha gått upp i vikt nu under julhelgen som varit då jag inte varit så sträng mot mig själv, så upp på vågen det bar igår innan promenaden -1 kg så det gjorde mig glad.

Annars har det varit en härlig ledighet jag haf. Jag och min man satt o planerade lite om vi skulle ta med barnen på utlandssemester, men det blir ju så dyrt tycker vi. Men barnen vill åka utomlands o jag förstår dem för det vill jag med. Det blir att spara mera pengar än vad vi gör nu, men det finns ju utrymme för det så varför inte. Vi får se vad som händer o sker på den fronten först måste vi ju komma överens om vart vi ska åka, det är ju en bra början haha. Nu dags att snart åka så jag kommer i tid.'Kram 

Av bizzab - 25 december 2007 00:59

Nu är julafton över och barnen är nöjda men även jag är väldigt nöjd med denna dag. Allt har varit så härligt. Dagen började med att min man hade gjort frukost, sedan bar det iväg till mamma o pappa på julmat. Alla syskon med familjer var där. Vilket är alltid trevligt när vi alla kan träffas, vilket inte alltid är så lätt då vi alla arbetar inom vården. Sedan hem för att äta julbord här hemma med svärmor. Nu har jag precis kommit hem från midnattsmässa, det är den enda gången jag går till kyrkan, det är så härligt med att sätta sig o bara slappna av. Det är inte så illa när det är en så bra präst som håller i det. Han är helt otrolig till att kunna prata samtidit som han är rolig.

Många kort blev det tagna, de lyckades till och med ta ett bra kort på mig som jag blev nöjd med. Skulle visa det här på bloggen, men nja får tänka på det. Får se vilket jag gör, själv är jag jättenöjd med bilden. Kanske inte den bästa vinkeln men jag tycker det blev bra ändå.

Nä nu ropar sängen på mig, god natt o sov gott kram

Av bizzab - 23 december 2007 13:46

Nu är det jul här i vårt hus.

Nu är allt klart, granen är inne, skinkan är klar, julgodiset precis klart.

Måste bara skriva grattis till min älskling som fyller 37 år idag,.

Idag är det en så mysig dag, då vi har som tradition att "tomten" tittar förbi under kvällen för att ge barnen en liten julklapp.Vilket i regel är en liten godispåse. då börjar vårat julfirande. Barnen längtar så tills det blir mörkt, annars blir kvällen bara lugn. Själv tycker jag om julen, då vi firar först jul hemma hos mamma o pappa o alla mina syskon med familj kommer dit. Sedan kommer svärmor och peter lillebror + halvbror hit på kvällen o äter. Det är så härligt. Alla klappar är klara o inslagna även hundarnas. Hundarna får varsitt grisöra att gnaga på. Visst låter det mumsigt. Julrimmet till klapparna är också klart, det brukar vi inte ha men i år så fick jag lust med det o satt hela dagen igår för att lista ut rim, de blev faktiskt riktigt bra.

Ikväll blir det att se på ett päron till farsa firar jul, älskar den filmen. Man skulle nästan kunna tro att det är en film om våran ena granne, de har också fullt med julbelysning ute. Lyser upp hela gatan nästan

God Jul på er

Kram 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se