Alla inlägg under december 2007

Av bizzab - 21 december 2007 18:19

Kommer nog inte hinna blogga innan jul, därav önskar jag er alla en riktigt god jul och var rädda om er.

Själv kommer jag att fira julen tillsammans med mina nära o kära.
Om ni ska ut i trafiken så kör försiktigt, så ses vi säkert efter julen. 

Kram på er. 

ANNONS
Av bizzab - 19 december 2007 16:06

Äntligen hemkommen efter en dagstenta om lagar o paragrafer, det kändes som det gick kanonbra, trots liten läsning. Hade ingen lust till denna tenta men det gick nog faktsikt riktigt bra.

Idag gick barnen på jullov, vad skönt för dem, själv blir man ju inte ledig före fredag, men sedan är det 4 dagars ledighet som gäller.

Nu dricka kaffe vilket jag inte gjort sedan i morse innan skolan

Kram  

ANNONS
Av bizzab - 18 december 2007 22:00

Tröttheten kommer smygandes, har suttit och pluggat lagar och paragrafer tills imorgon. Tungt då jag inte känner för detta överhuvudtaget, har så mycket att göra på sådan kort tid. Hur ska jag hinna?? Stressen gör sig lite påmind, men den går över snart tror jag. Tusen saker far igenom huvudet på mig, när den ena tanken har passerat kommer nästa med en gång. Här hemma är det så tyst, förut min rottis som står o skäller på något som passerade i trädgården. Längtar tills fredag är då 4 dagars ledig skönt!!!! I mitt liv händer det så mycket nu så allt bara snurrar runt, får försöka landa någon gång  i min ledighet. Det som händer är både av det possitiva och det negativa, men mest är det nog positivt.Det gör att det negativa inte känns så negativt i slutändan, utan det som inte dödar härdar ju säger man eller också så går linan man går på av, vad vet jag vad vet jag? Inget!!!

Ikväll var jag o tittade på min mellersta dotter som hade julspel med sin klass, vad duktiga dom var. Min dotter som är 9 år sjöng så vackert, tycker hon är modig som vågar sjunga inför så många, men har man en så fin stämma som hon har så ska man sjunga. Hon är så duktig har en så klar stämma och musiköra. Så fort hon har hört en sång 1 gång så kan hon bara ta upp en ton och börja sjunga. Det måste hon fått efter mig (ironi på hög nivå). Ha det gött som vi säger här omkring och håll tummarna för mig i morgon då jag skriver en tenta om lagar o författningar.

Julkramar 

Av bizzab - 13 december 2007 21:32

Idag har jag varit en sådan fin lucia. Den bästa var nu ikväll, då jag var lucia för min man o barn. När de kom från stallet, tog jag på mig min satinmorgonrock i vitt och en luciakrona och lade pepparkakor på ett litet fat och sjöng så vackert för dem. De tyckte jag var en jättevacker lucia, det tycker nog jag med. Hade jag tagit kort, skulle jag visat det för er här på bloggen.Haha

Ha det gott Kram 


Av bizzab - 12 december 2007 21:43

Snart har denna dagen gått också, vad det går fort. Imorgon är det lucia, får nog vara lucia på jobbet för sköterske gruppen, lovade det en gång att när lucia kommer då ska jag vara det. Haha vlken syn.

Snart är det sängen som gäller för mig, är trött som bara den, usch. Hela denna vecka har jag arbetat mellan 7-16´30 men på fredag slutar jag kl 14 oh vad härligt. Skulle vara min lediga dag, men då det är skola på onsdag så får jag byta dag så jag kan vara ledig. skönt sparar på det viset en semesterdag. 

Vad härligt fick beviljad semester både julafton och juldagen, förra julen jobbade jag både julafton och juldagen kväll. Jag har inte ont av att arbeta jul men då man inte är ensam så är det barnen som tycker det är tråkigt. Det kan faktiskt vara riktigt mysigt att arbeta julafton, då det är en helt annan stämning på avdelningen. Imorgon kommer dagisbarnen och är lucia på jobbet, vad härligt det är att se dessa små. De sjunger i för kung och fosterland. Själv har jag varit på lucia firande 2 dagar i rad, så nu är det lite lugnt ett par dagar, men på lördag är det lucia i stallet, så då får man åka dit med. Töserna ska vara med så då får man åka dit.

Nä god natt o sov så gott. Hade jag kunnat skulle jag komma till er o varit lucia i morgonbitti, för då skulle jag lova er att ni hade blivit klarvakna, då jag sjunger hellre än bra. Kram 

Av bizzab - 11 december 2007 20:17

Oh nu börjar jag att få julkänslor, idag hade min son på 5 år lusse på dagis. All tid när de har det och de små barnen står där framme och sjunger, så får jag julkänslor. Imorgon är det den största av barnen på 11 år som har lucia i sin klass. Mycket med barnens skolor är det nu, vilket jag tycker är så roligt.

Annars i mitt liv har det inte hänt så mycket, jobbet, barnen hundarna och gubben så klart haha. 

Ute är det regnit och grått, vad det är tråkigt. Vill att det ska komma snö mycket med snö. Det blir så mycket ljusare ute,tänk vad det är fint när det snöar stora vita flingor.

Ligger i min säng och filosoferar om allt möjligt. Skulle vilja göra så mycket, resa, göra om här hemma (vilket inte är svårt, men kräver av min tid), tävla med hundarna. Vilket inte går nu då de har gått i pension, de ska inte behöva köra hård träning nu när de är till åren komna, utan jag får spara mitt tävlingsintresse tills jag har skaffat mig en valp.

Tänker på min morfar som skulle fyllt 99 år den 9/12, tänk vilken hemsk barndom han hade. Hans mamma och pappa dog när han och hans lillebror var små, så de såldes till dem som bjöd billigast, så han fick som barn bo i en ladugård. Men när han sedan blev vuxen o flyttade hit till den stad jag bor, blev han en väldigt duktigt segelflygare. Han var med och bildade den segelflygsskola som finns här. Hjälp vad jag saknar min mormor och morfar, de har betytt mycket för mig. Det är så roligt nu på arbetet för där finns en patient som kände min mormor o  morfar det är så roligt och höra denna patienten berätta om när de var unga. Visst kan det vara  mycket att göra o stressigt när man jobbar som sjuksköterska men det finns inte mycket som kan ge så mycket som när patienter öppnar sig o man får ta del av deras livsöden, livsglädje eller när man får en bekräftelse om att de är mår väl trots sjukdom och krämpor. Är så glad att jag varje dag får ta del av detta, 

Ha det gott Kram 

Av bizzab - 8 december 2007 07:51

Sitter här på arbetet o ska snart börja med morgonarbetet. Kollade in min e-post från skolan, såg att jag har klarat tentan som jag skickade in. Härligt då var den ur världen. Nu är det nästa tenta som jag får försöka ladda om till den 19/12 är det dags igen, fast den tentan ska skrivas i skolan. Har inte riktigt börjat att läsa än, men får försöka göra det nu nästa vecka.

Snart är jag färdig med inhandlandet av julklappar också skönt, har några små saker kvar. Vad det känns skönt.

Vet inte när jag kommer in för att skriva något i bloggen, men tittar nog in o ser vad ni andra har skrivit, men kommer inte själv att skriva inlägg på ett tag. Har fullt upp i den andra bloggen, kram

Av bizzab - 7 december 2007 22:58

Ja det var visst ett par dagar sedan jag skrev något i bloggen, men har fullt upp med annat och inte har haft riktig lust att skriva om vad som händer i mitt liv. Allt är lite hipp som happ, mår si så där.

I tisdags var jag o lyssnade när min man spelade live, var jättekul. Ska kolla på videon när den är klar. Roligt för dem att det går bra.

Över till min träning: händer inget på den fronten, mitt knä vill inte alls vara med längre, vilar till efter jul sedan skiter jag i mitt knä, för då måste jag träna. Vikten går stadigt ned ändå så det är ingen fara med det, vägde mig förra veckan nu har jag sammanlagt gått ned 40 kg och 8 kvar står, men de ska försvinna innan jul. Har ändrat om lite i matinnehållet, då jag har helt plötsligt drabbats av yrsel så fort jag reser mig upp eller rör mig lite, men men det går över. 

Tycker det är så jobbigt när folk kommenterar hur man ser ut, helt plötsligt har det blivit fritt fram att säga till mig hur vacker jag har blivit. Hatar när folk kommenterar mitt utseende. Senast idag kom det fram en tjej o sa rakt ut att "fan vad du är snygg" jag vill inte höra detta så SLUTA. Den enda person jag vill vara vacker för o som får kommentera mitt utseende är min man och i hans ögon har jag alltid kännt mig vacker. Hjälp vad jag älskar min man, Han har verkligen stått pall för mycket, och han har alltid stöttat o älskat mig.

 Ja nu ska jag hoppa in i duschen, ska ju upp till arbetet imorgonbitti.

Nu kommer den obligatoriska

Kramen 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se