Direktlänk till inlägg 10 januari 2008

hmm

Av bizzab - 10 januari 2008 22:20

Ännu en dag som gått, tycker dagarna bara rinner iväg. Tiden går så fort, det är så mycket jag vill göra men inte hinner med. Tänk om man bara kunde ta 1 månad ledig för att bara göra sådant man skulle vilja göra.

Jag och en arbetskamrat pratade idag om att hon skulle snart få barnbarn och hon bara önskade att allt skulle gå vägen. Det hade inte gjort det de tidigare gångerna. Tänk vad lyckad lottad jag och min man är som lyckats få tre, det är lätt att man glömmer det när de hittar på massor som de inte får göra.

I mitt liv är det nu många unga som drabbas av svårigheter, så det känns tungt o jobbigt. En som bara fall ned o dog, var yngre än jag och lämnade sina små barn, fy vad livet kan vara orättvist. Nu är mina barn rädda för att jag eller min man ska dö. Vilket man inte kan lova, men man får försöka prata om döden, på ett sätt så barnen förstår. Jag kommer ihåg när jag var liten, vad jag var rädd för döden. Kommer ihåg vad ont i magen jag hade och fick nästan panik. Jag ville inte dö, men nu kan man se döden som en befrielse på mycket. Man får passa på och leva livet när man har chansen, sedan är det  försent. En sak man lär sig är att man ska inte skjuta upp något till morgondagen,man vet aldrig vad som kan hända. Detta försöker jag få in i min mammas och pappas huvud, de har verkligen råd att ut o resa,men  det finns nästan alltid något som hindrar, men nu verkar det som om de fattar, Skönt.

Nä nu ropar min säng på mig så jag önskar mig själv en riktigt god natt och att jag ska drömma sött. God natt  

 
 
Helén

Helén

11 januari 2008 13:12

Det är lite svårt det där med att inte skjuta upp till morgondagen, så mycket beror ju på pengar! Jag menar, leva livet och uppfylla drömmar är ju inte så lätt som det låter. Man måste ju jobba och försörja barnen osv.
Men tanken är god! :)

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
Frump

Frump

11 januari 2008 17:35

Vad fint du skriver och så sant! Blir rörd.

Så sant, att man ska tillvara på sitt liv och inte vänta tills morgondagen, då kan det vara försent!
Många kramar till dig!

http://frump.bloggagratis.se

 
Åsa

Åsa

12 januari 2008 17:39

För flera år sedan föll en kollega ihop på jobbet och dog.Det var ett anevrysm i hjärnan.
Hon hade precis klivit på natt passet. Hade innan sagt godnatt till sin dotter och kom aldrig mer hem igen. Tror dottern var 7 år då.Pappan bodde på annan ort så hon fick flytta och byta skola.

Även om jag innan detta hade träffat på unga på sjukhuset där jag jobbade med svåra skador efter trafikolyckor mm som gör att man värderar livert på ett annat sätt så blev det så enormt klart när hon så där oväntat och hastigt dog.

Nu är jag emr noga med att kunna känna att om tex någon av mina föräldrar skulle dö hastigt eller någon annan som betyder mycket i min närhet, att jag inte har något "som gror" emellan oss. Att de vet att jag älskar dem osv.

Jag puttar också på mina föräldrar att göra saker, pappa är mestadels pensionär numer och mamma 62 år. De har också råd att resa mer , unna sig saker osv.
Brukar påpeka att jag vill att de använder sina pengar till roliga saker, att jag inte vill ärva något utan verkligen vill att de ska unna sig saker/resor för sina sparade pengar.

http://klackebo.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Ovido - Quiz & Flashcards