Direktlänk till inlägg 27 januari 2008

hejsan hoppsan

Av bizzab - 27 januari 2008 18:12

Då så var det söndagskväll o denna dagen har flytit på den med.

Var i väg i kyrkan, så nu har jag varit där för hela året hoppas jag. Tjejen kom 3.a i stallet hon är så duktig tycker jag. Vart riktig duktig., o nu har min mamma, pappa  o svärmor åkt hem, så nu blir det lite kvällsmat för att sedan förbereda sig för sängen. NU är det snart en ny vecka i antågande, arbetar hela veckan inte en enda ledig dag, den dagen vi har ledigt har vi utbildning med jobbet. Så nu är det jobb måndag till söndag, men det går bra.

Oh har sådan träningsvärk i lårmusklerna så det gör riktigt ont, varje rörelse känns. Men man ska inte klaga nej då..

 Usch vad tiden går tyckte det den verkligen bara rusar iväg, tänk det är snart februari. Snart blir det säkert sommar o vad härligt längtar verkligen till det, vill ha värme NU. Vi ska åka en sväng ner till Åhus innan semestern, så det blir väldigt trevligt, sedan har vi inte planerat så mycket längre, blir väll något vid kusten kan jag tänka mig. Vi hade planer på att åka utomlands till vintern men det blir nog inte med hela familjen utan bara jag o gubben. Har ju fortfarande kvar resechecken så jag måste ju nyttja den haha. 

Nä nu ska jag spela lite piano så inte fingrarna stelnar till var ett tag sedan jag spelade. Det är riktigt rolig tidsfördriv, ha det gott 

 
ANNONS
 
Zkrivaren

Zkrivaren

27 januari 2008 22:57

Så du spelar piano? Klassiskt eller river du av i bästa rock and roll-stil?

Oavsett hoppas jag du får sova gott och få en bra arbetsvecka.

http://zkrivaren.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se