Direktlänk till inlägg 28 januari 2008

Vinterkräksjuka

Av bizzab - 28 januari 2008 17:01

Jaha då så går det vinterkräksjuka på jobbet, jag säger att vi har verkligen slitet på arbetet. Det är verkligen inte roligt, mer än ½ av personalen ligger hemma med kräkningar o över ½ av patienterna har det. Roligt värre kan man säga, det gäller att kurera sig med whisky eller lite renat går bra det med. Nu ska jag snart iväg o träna forza ska bli riktigt roligt.
Känner mig helt slut redan men det är väll efter allt spring på jobbet in o ut till patienterna som inte mår så bra just nu. Är det inte det ena så är det det andra.

Stackars min dotters ena klasskamrat deras hus brann ner igår, så nu står de utan hem, kläder eller rättare sagt de har ingenting kvar, allt brann ner. Vilken tragedi, djuren brann också inne. Stackars folk, det måste vara bland det värsta som kan hända. Att komma hem o se att huset har brunnit upp. Jag ska se om jag inte har lite kläder här hemma som de kan få så de kan i alla fall byta, finns väll alltid något man kan undvara, till de som behöver. Ska göra en ordentlig röj i garderoberna.

Åter kommer om en stund 

 
ANNONS
 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

28 januari 2008 19:38

Medan jag läste inlägget så tänkte jag det och det ska jag kommentera. Men så kom jag till branden.Jag såg djuren framför mig.Tur att inga männorskor gick åt men vad mycket av minnen och oanskaffningsbart som gått till spillo som man samlat på. Då var detväl en sorgedag bland klasskamraterna. Vetinte hurjag ska sluta kommentaren,men det får bli som vanligt med en kram!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Zkrivaren

Zkrivaren

28 januari 2008 20:03

Linda, du är en varm och godhjärtad människa, som förtjänar dagens utmärkelse. Heder åt dig!

http://zkrivaren.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se