Direktlänk till inlägg 29 januari 2008

Jaha

Av bizzab - 29 januari 2008 17:43

Sitter här o är på lite uselt humör. Känner mig kankse inte riktigt på topp, men det går väll över. Funderar på att tapetsera om i sängkammaren, vill ha en svart fondvägg o resten vitt, tror det skulle vara jättesnyggt, sedan skulle jag vilja byte ut våran säng till en lite bättre. Är så less på de tapeter vi har nu, får övertyga gubben om att det skulle vara jättefint med en svartvägg, (älskar färgen svart). Sedan skulle jag vilja kasta ut hyllan vi har o sätta en stor platt-tv på väggen. Får göra detta nästa gång jag är ledig, sedan blir det till att åka o införskaffa lite nya saker. Nu ska jag gå o äta lite är så hungrig, har inte hunnit äta än. pga av magskjuka på jobbet får vi inte in tillräckligt med personal då de redan ligger sjuka o med sjuka pat. får man ingen rast. Haha när jag kom hem idag, kunde jag inte förstå varför jag hade så ont i magen, men sedan gjorde sig min "jätte"stora urinblåsa sig påmind om att det kanske var dags att gå på toaletten, då kom jag på att jag inte hade kissat sedan jag åkte hemifrån i morse kl 06,20 och då var kl 17,05. Så det var därför jag hade ont i min mage Jösses vad jag skrattade åt mig själv. Nä nu mat hej hopp

 
ANNONS
 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

29 januari 2008 18:11

Jag kan inte glömma inlägget i går. Det där om branden sitter kvar i huvudet ännu.Men nu är det nytt inlägg att kommentera.
Det brukar hjälpa att mot uselt humör att stuva om och göra nytt i hemmet. Så sett igång!
Det är inte utan att man ler och skrattar lita åt dina inlägg som att tala om att man har stor blåsa och inte kissat på så och så länge! Ja i vårt yrke är sånt ju naturligt att tala om. En kram kanske kan lätta på humöret så var så god!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Frump

Frump

29 januari 2008 18:19

Det är konstigt hur man kan glömma ibland, vissa gånger måste man springa på toa jämnt och ibland bara man glömmer....konstigt!

Jag tycker dina inredningstankar låte jättebra, försök övertala maken!
ha en skön kväll, kram!

http://frump.bloggagratis.se

 
Zkrivaren

Zkrivaren

29 januari 2008 20:57

Hmmm...den blåsan måste vara en jätte, och musklerna starka som bara ger "dålig mage". Du slår mig åtminstone i att inte springa på toa under lång tid.

http://zkrivaren.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anorexiamamma

30 januari 2008 16:26

Vi har ett rum med tre vita väggar och en svart, det är jättesnyggt. Sedan köpte jag vita gardiner med trädgrenssiluett, ´det kan jag rekomendera.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se